Yani gorumcemle aram kotu olunca esimle bisey degimez ama kaynanamla aram acilinca esimde tavirli olur bana kaynanam hadi neyse buyuk yasli kadin arada cocugumuza da bakar eder bişey demem ama gorumcem bir kere yardim etmemestir evime bir kez bile ona bari ses cikar yani ayıptır soylemesi ama hani muhtacta degilim niye alttan aliyimki diyorum kaunanam giriyor arayaCok salaga yattim inanki kac yildir halada yatiyorum mesela herkesin icinde aaa senin baban yoktu dimi demisti o an sustum agladim orda orda bile teselli etmedi beni eve geldim kriz gecirdim kac gun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Orda diyemedimki sen ne hakla ne amacla bunu dersin desem kaynanam da orda ya direkt beni susturmaya calisiyor ama ortam gerilmesin diye degil ortami onlar gerer zaten hep ben susayim kizi istediginc konussun kizini uyarmaz hic kizim oyle denirmi demez mesela ben o an hakkimi arayip ses cikarsaydim bana sen buyutme simdi der
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet canim herkesin icine over esim beni gorumcem de laf sokar ay sanirsin bir tek senin karin var diyo esim ovmustu yine beni herkesin icinde kaynnamda simart simartt demistiAynı burda anlttıklarını eşine de söylersen böyle böyle dedi diye o da eşşek değilse anlar olayı. Bak bi de gerçekten kafana taktığın konuşmaları bu kaynananla görümcenle vs aranızda bu geçen diyalogları eşinle konuş. Ama sakince böyle üzüldüğünü belli ede ede anlat. Yoksa adam nerden bilecek ki ne yaşadığını. Bu adamlar asla toz kondurmuyor zaten analarına bacılarına senin rahatsız olduğun konuları o da bilmeli ki sen yokken seni savunabilsin bi laf duyduğunda lafı gediğine oturtmayı bilsin emin ol eşin destek çıkınca hiçbiri sana tenhada bile bi laf söyleyemez