Sorum var Lekelenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Lekelenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,116 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lekelenme
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar gitdim bu gün doktora doğumdan sonra ki 3 yıl adet döngüsü deyişe biliyomuş normal yani. Bu gün adet oldum hər şey iyi çok şükür. 20 günlük 18 günlük hatta ayda iki defa adet görmek te normalmiş😐

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya kızlar gitdim bu gün doktora doğumdan sonra ki 3 yıl adet döngüsü deyişe biliyomuş normal yani. Bu gün adet oldum hər şey iyi çok şükür. 20 günlük 18 günlük hatta ayda iki defa adet görmek te normalmiş😐
Evet canım Gamze yazmıştı zaten sana regl anormalliği oluyor diye senin doktorun yine 3 yıl demiş benim ki normalde 2 yıl boyunca adet düzensizliği normal birde bebeğini gece emzirme sıklığına bağlı çok emziriyorsan gece adetin ondan da gelmez demişti öylede oldu Kayra gece emmeyi ne zaman düşürdü ki 10 aylıkken gece sadece ili kez kalkmaya başladı o zaman regl oldum ben

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım Gamze yazmıştı zaten sana regl anormalliği oluyor diye senin doktorun yine 3 yıl demiş benim ki normalde 2 yıl boyunca adet düzensizliği normal birde bebeğini gece emzirme sıklığına bağlı çok emziriyorsan gece adetin ondan da gelmez demişti öylede oldu Kayra gece emmeyi ne zaman düşürdü ki 10 aylıkken gece sadece ili kez kalkmaya başladı o zaman regl oldum ben
Doktorum da söyledi emzirmekte adet döngüsüne etki verir doğru söylüyon canm Gamze de söyledi ama boşu boşuna telaşlandım qaliba😊 yarında kızımı doktora götürücem inşAllah.

Tüm sayfalar yüklendi.