Aralikli olarak hafif lekelenmem oluyo 1 2 damla normal mi acaba (kahverengi tonunda)
M Melikee.. Kayıtlı Üye Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 10 16 Mart 2024 #1 Aralikli olarak hafif lekelenmem oluyo 1 2 damla normal mi acaba (kahverengi tonunda)
Ç Çağnurrr20 💜 Ecrin Vera'm🐣 💜 Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,201 16 Mart 2024 #2 Melikee..' Alıntı: Aralikli olarak hafif lekelenmem oluyo 1 2 damla normal mi acaba (kahverengi tonunda) Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum canım doktoruna danış bir istersen
Melikee..' Alıntı: Aralikli olarak hafif lekelenmem oluyo 1 2 damla normal mi acaba (kahverengi tonunda) Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum canım doktoruna danış bir istersen
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 16 Mart 2024 #3 Normal değil gebelikte kanama lekelenme Melikee..' Alıntı: Aralikli olarak hafif lekelenmem oluyo 1 2 damla normal mi acaba (kahverengi tonunda) Genişletmek için tıkla ...
Normal değil gebelikte kanama lekelenme Melikee..' Alıntı: Aralikli olarak hafif lekelenmem oluyo 1 2 damla normal mi acaba (kahverengi tonunda) Genişletmek için tıkla ...
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 19 Mart 2024 #4 Melikee..' Alıntı: Aralikli olarak hafif lekelenmem oluyo 1 2 damla normal mi acaba (kahverengi tonunda) Genişletmek için tıkla ... Gebelik varmıydi
Melikee..' Alıntı: Aralikli olarak hafif lekelenmem oluyo 1 2 damla normal mi acaba (kahverengi tonunda) Genişletmek için tıkla ... Gebelik varmıydi
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,746 20 Mart 2024 #5 Melikee..' Alıntı: Aralikli olarak hafif lekelenmem oluyo 1 2 damla normal mi acaba (kahverengi tonunda) Genişletmek için tıkla ... Test yap adet olmadıysa tabi eyer ben adet olmamıştım Test yapmıştım pozitifti
Melikee..' Alıntı: Aralikli olarak hafif lekelenmem oluyo 1 2 damla normal mi acaba (kahverengi tonunda) Genişletmek için tıkla ... Test yap adet olmadıysa tabi eyer ben adet olmamıştım Test yapmıştım pozitifti