Bende kendime bu gunler gecicek az kaldi falan diyip toparlamaya calisiyorum ama yalniz kaldigimda agliyorum gece gelinde esim isten geliyo surekli yanima olmasini istiyorum ama o calismak zorunda oldugu icinde birsey diyemiyorum surekli bana sarilmasini istiyorum bilmiyorum hayatda yalniz kalmisim gibiyimm 40im cikmadan is yerime donmeyi dusunuyorum belki bana iyi gelicek sey budur kendimi boyle teselli ediyorum cunki ben hamileligim boyuncada 8 ay calistim simdi birden bire hem evdeyim hem bebek sorumlulugu kendimi depresyona girmemek icin zorluyorum offf inwAllah gecerHerkesin kendini rahatlatma biçimi farklı ben zaman sayarak rahatlarım.Hep bu geçici az kaldı, zamanla eski halime döneceğim, herkes bu durumu yaşıyor, şu an bu haldeyim ama hormonlar beni etkiliyor aslında iyiyim deyip azıcık gözümü kapatıp nefes alıp veriyorum arkadaşlar dışarı çıkmak demişler o da çok iyi geliyor gerçekten temiz hava beyni yeniliyor sanki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Annemgiller gelmek istiyor ben onlara bu durumda oldugumu gostermek istemiyorum o yuzden kendim hall ederim falan filan sezeryanimin 4cu gun korse takmadan ayaga kalkip kendi islerimi yapmaya basladim kaynanam bana yardim ediyor cok wukur o olmazsa napardim hic bilmiyorum ama simdi evde yalniz kalinca agliyorum surekli beynimde sorular kendimi suclu gibi hiss ediyorum bebegimi cok seviyorum ona iyi anne olmayacagimi dusunuyorum ve sutum gelmedigi icin ona layik anne degilmisim gibime geliyo kendimi her konuda yetersiz hiss ediyorumBende kendime bu gunler gecicek az kaldi falan diyip toparlamaya calisiyorum ama yalniz kaldigimda agliyorum gece gelinde esim isten geliyo surekli yanima olmasini istiyorum ama o calismak zorunda oldugu icinde birsey diyemiyorum surekli bana sarilmasini istiyorum bilmiyorum hayatda yalniz kalmisim gibiyimm 40im cikmadan is yerime donmeyi dusunuyorum belki bana iyi gelicek sey budur kendimi boyle teselli ediyorum cunki ben hamileligim boyuncada 8 ay calistim simdi birden bire hem evdeyim hem bebek sorumlulugu kendimi depresyona girmemek icin zorluyorum offf inwAllah gecer