Lütfen bakın acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Lütfen bakın acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 643 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen bakın acil
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyecanlı anne

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün adet günüm sabah iki damla kahverengi akıntı geldi yani gordugume yemn edebilirim ama şimdi gelmyr sizce test yaoayimmj yapmak istemiyorum cnku yok blyrm ama neden devamı gelmyr hiç böyle olmazdı ztn heo kahverengi ile başlar adetim ama kesilmeden devam eder

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün adet günüm sabah iki damla kahverengi akıntı geldi yani gordugume yemn edebilirim ama şimdi gelmyr sizce test yaoayimmj yapmak istemiyorum cnku yok blyrm ama neden devamı gelmyr hiç böyle olmazdı ztn heo kahverengi ile başlar adetim ama kesilmeden devam eder
Bi kaç gün bekle cnm herşey sebep olabilir sadece gebelik degil stres sıkıntı hava değişimi ilaç kullanımı bi kaç gün bekle olmazsa test yaparsın

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Canım acaleci davranma biraz bekle sabırlı ol bakalım eğer yoksa zaten gelir devamı varsa da zaten bi dr a gidersin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar