Lütfen yardımcı olun acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Büşra demir tarafından oluşturulan Lütfen yardımcı olun acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,221 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen yardımcı olun acil
Konbuyu başlatan Büşra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Büşra demir

Kayıtlı Üye
rank
1 aylık bebeğim var durmadan ağlıyor uykudan birden bağırıyor ağlamaya başlıyor her halde kullakaları ağrıyor ne yapayım

Kübraeymenenes

Kayıtlı Üye
rank
1 aylık bebeğim var durmadan ağlıyor uykudan birden bağırıyor ağlamaya başlıyor her halde kullakaları ağrıyor ne yapayım
Canım belki gazı var bir sancısı vardır yoksa ağlamaz güzelce masaj yap karnını doyur altını kontrol et baktın yine aynı bence bir çocuk doktoruna götür

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum da ilk doğduğunda öyle çok ağlardı ki gaz dediler hep sonra alerjisi olduğunu öğrendim senin veya eşinin herhangi birşeye alerjisi varsa sende bunu yersen bebeğe sütten geçer karın ağrısı yapar bunuda göz önünde bulundur canım

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum da ilk doğduğunda öyle çok ağlardı ki gaz dediler hep sonra alerjisi olduğunu öğrendim senin veya eşinin herhangi birşeye alerjisi varsa sende bunu yersen bebeğe sütten geçer karın ağrısı yapar bunuda göz önünde bulundur canım
Sut alerjisi mı oldu canım

Büşra demir

Kayıtlı Üye
rank
Canım öncelikle geçmiş olsun ayetel kur si felak nas okumayı dene kulağı agridigindan supheleniyorsan sağlık ocağına götür mutlaka
Çok sağol canım okurum sağlık ocağına götürdüm doktora götür dediler gitik kulakta ithap yok dedi damla verin dedim vermedi gerek yok dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ha olabilir aslında çok sağol can

Canım belki gazı var bir sancısı vardır yoksa ağlamaz güzelce masaj yap karnını doyur altını kontrol et baktın yine aynı bence bir çocuk doktoruna götür
Yapıyorum doktora da gitik aynı

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Çok sağol canım okurum sağlık ocağına götürdüm doktora götür dediler gitik kulakta ithap yok dedi damla verin dedim vermedi gerek yok dedi

Ha olabilir aslında çok sağol can

Yapıyorum doktora da gitik aynı
Kulakta akıntı yoksa ağrı falan da yoktur cnm doktor dogru söylemiş damlaya da hacet yok. Bazı bebekler cok huysuz olurlar bi tek gaz sancısından da olmaz aglamaları. Kolik bebek denir onlara. Belki seninki de öledir benm arkadasımın vardı öle bebeği 1 yasına kadar sürekli agkardı uyumazdı sancısı varmıs gibi davranırdı. Sırf uyusun die geceleri arabayla sokak sokak gezdirdiklerini bilirim. Bitanesi de fön makinası çalıstırırdı onun sesine uyurdu bebeği. Yani anlayacagın sadece gazdan olmayabilir ha oladabilşr. Bunu yine en ii sen anlarsın. Sonucta Bebeğinin dilinden anne anlar. 🤗

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Sut alerjisi mı oldu canım
Süt yumurta kuruyemiş baharat meyve polen bebekken bütün herşeyi kestik yinede emdiği nde rahatsız oluyor su Dr çoklu protein alerjisi var sütten kesmen lazım demişti 4 buçuk aylık Ken kesti sütten özel mamalarla beslendi hep çok çektik şimdi çok şükür yavaş yavaş geçti hepsi sütte içiyor yumurta da yiyo kuru yemişler ve polen devam ediyor bide kuzu eti eklendi

AnneEbru

Kayıtlı Üye
rank
Bacaklarını kasiyorsa geriyorsa kendini ağlarken büyük ihtimal gazdır, bazen göbek fıtığı olabiliyor ondanda aglayabiliyor bebekler ilik dus aldir ve masaj yap sürekli iyi gelecektir.

Tüm sayfalar yüklendi.