Lütfen yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Slhhdr tarafından oluşturulan Lütfen yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 794 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Slhhdr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Slhhdr

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar bugün hastaneye gittim ve tiroid eksikliği teşhisi kondu ve bu bebeğin zeka gelişimi ile ilgili sorunlara sebep oluyormuş acilen ilaç tedavisine başlamamız gerekiyor dendi acaba aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı

Merve dilan

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar bugün hastaneye gittim ve tiroid eksikliği teşhisi kondu ve bu bebeğin zeka gelişimi ile ilgili sorunlara sebep oluyormuş acilen ilaç tedavisine başlamamız gerekiyor dendi acaba aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı
Benimde troitim cok yavas calisiyor gunluk hap kullaniyorum . Hamilelikden once 75.grm kullanihodum hamilelik olunca tekrar kan verdim doktor dozumu 100 cikardi . Simdilik bi sıkıntım yok sukur . Hapini duzenli kullanmaya calis. Zaten ben 3 4 haftada bir kan veriyorum. Bi degisiklik olursa dozda eksilme yada arttirma yapicam demisdi doktr . Sukur 5 aydr ayni dozda devam ediyorz.

Slhhdr

Kayıtlı Üye
rank
Benimde troitim cok yavas calisiyor gunluk hap kullaniyorum . Hamilelikden once 75.grm kullanihodum hamilelik olunca tekrar kan verdim doktor dozumu 100 cikardi . Simdilik bi sıkıntım yok sukur . Hapini duzenli kullanmaya calis. Zaten ben 3 4 haftada bir kan veriyorum. Bi degisiklik olursa dozda eksilme yada arttirma yapicam demisdi doktr . Sukur 5 aydr ayni dozda devam ediyorz.
Benim malesef çok geç fark ettik 13. Haftam gebelikte

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Canm bende de ilk gebelikte triod çıktı doktor hap kullanmazsan bebeğin beyni gelişmez dedi kullandım ben doktor bırak diyene kadar. Çok şükür bir sorun olmadı. Benimki sabah aç karnına idi. Ama hapını içmeyi sakın ihmal etme bebek için önemli içini ferah tut

Tüm sayfalar yüklendi.