Mama emmiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Gülperi tarafından oluşturulan Mama emmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,426 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mama emmiyor
Konbuyu başlatan Gülperi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Serum neden taktılar balım
Canım sonucumuzda çıktı zehirli ishal varmis yatış verdi virüs olduğu için dedi geri ilaç ve yazalım dedi ilacın faydası olmazsa dedi ama emmemeye devam ederse dedi getirin yatışınızı verelim dedi biz de aldık eve geldik işte ilaçlarını kullanalim olmazsa tekrar yatış yapacağız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım sonucumuzda çıktı zehirli ishal varmis yatış verdi virüs olduğu için dedi geri ilaç ve yazalım dedi ilacın faydası olmazsa dedi ama emmemeye devam ederse dedi getirin yatışınızı verelim dedi biz de aldık eve geldik işte ilaçlarını kullanalim olmazsa tekrar yatış yapacağız
Anladım kuzum rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun minik yavrun 🤲🏻İlaçlarla kurtulsun da yatış olmasın inşallah canım çok zor 🤲🏻

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Zehirli ishal dedi cnm yatış lmi verelim ilacminyazlaim dedi bn dedim hangisi iyi olur da o dedim şimdi ortam da virüs var dedi ilaçları kullannfaydasi olmazsa MMA içmemeye devam ederse getir yatış yapalım dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladım kuzum rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun minik yavrun 🤲🏻İlaçlarla kurtulsun da yatış olmasın inşallah canım çok zor 🤲🏻
Ayn. Cnm insallh ilaçların faydası olurda yatmamiza gerek kalmaz dediğin gibi Allah'ım tüm darda ve hasta olan çocuklara şifa versin rabbim amin🙏

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Zehirli ishal dedi cnm yatış lmi verelim ilacminyazlaim dedi bn dedim hangisi iyi olur da o dedim şimdi ortam da virüs var dedi ilaçları kullannfaydasi olmazsa MMA içmemeye devam ederse getir yatış yapalım dedi

Ayn. Cnm insallh ilaçların faydası olurda yatmamiza gerek kalmaz dediğin gibi Allah'ım tüm darda ve hasta olan çocuklara şifa versin rabbim amin🙏
Amin kuzum amin 🤲🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Kuzum beslenmez.ise yatır mutlaka sıvı kaybetmsin

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim acıl şifa versin İnşaAllah canım 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.