Sorum var Mama sandelyesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Badegül tarafından oluşturulan Mama sandelyesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 745 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mama sandelyesi
Konbuyu başlatan Badegül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dm.dzyl

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende aysu oturmuyorum herkes oturt bisey olmaz diyor amma.korkuyorum kendi zamani gelince otrur
Yaa aslında 6 aylık iken oturabilir ama geçen baya oturup araştırdık bebeği ne kadar erken otuttururaan . Oturmaya alışınca karın üstü egzersizleri emeklemeyi vs geç yapıyormuş ben ilk emeklemeyi öğreteyim sonra oturur zaten yavaş yavaş sürünüyor benim tosbiğimm😍😍

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Yaa aslında 6 aylık iken oturabilir ama geçen baya oturup araştırdık bebeği ne kadar erken otuttururaan . Oturmaya alışınca karın üstü egzersizleri emeklemeyi vs geç yapıyormuş ben ilk emeklemeyi öğreteyim sonra oturur zaten yavaş yavaş sürünüyor benim tosbiğimm😍😍
Masallah🥰

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Tecrübeli anneler bebeği ek gıdaya geçmiş yada geçmeye az kalmış annişler mama sandelyesini neye göre aldınız internette hem mama sandelyesi hemde çalışma sandelyesi olanlar var nasıl acaba kullanan varmıdır ki aranızda acep
Bebeğim desteksiz oturmaya başladığında sadece mama sandalyesi aldım

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Tecrübeli anneler bebeği ek gıdaya geçmiş yada geçmeye az kalmış annişler mama sandelyesini neye göre aldınız internette hem mama sandelyesi hemde çalışma sandelyesi olanlar var nasıl acaba kullanan varmıdır ki aranızda acep
Canım ben bimden aldım hamileyken 120 almıştım gri mama sandalye çok kaliteli. Şimdi 200 TL olmuş

alya

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben trendyol dan aldım 400e çok memnunum sonra açılıp masa ile sandalye birbirinden ayrilabiliyo yorumları okuyup aldım pişman olmadım.oglum 11aylikken aldım. Çok işime yaradı al tavsiye ederim canım.bazen misafirim filan varken yada eşimle çay içerken filan aşırı yaramazlık yapiyodu ortalığı birbirine katiyodu sandalyeye koyuyoruz önüne biraz meyve yada kek filan veriyoruz.biraz olsun rahat ediyoruz yani yoksa burnumuzdan getiriyo😇🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar