Sorum var Mamaya geçtim mecbur kaldım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yiğit Efe'm tarafından oluşturulan Mamaya geçtim mecbur kaldım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 260 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mamaya geçtim mecbur kaldım
Konbuyu başlatan Yiğit Efe'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yiğit Efe'm

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar hayırlı günler 3 aylık bebeğim var doğduğu günden bu güne kadar doğru düzgün sütüm hiç olmadı dünyanın yiyeceğini yiyorum yine de göğsüme süt girmiyor bizde mecbur kaldık mama verdik 3 tane mama verdim üçü de ona yaramadı bir türlü kilo alımı yükselmedi hep aynı gibi mama önerisi olan var mı

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhabalar hayırlı günler 3 aylık bebeğim var doğduğu günden bu güne kadar doğru düzgün sütüm hiç olmadı dünyanın yiyeceğini yiyorum yine de göğsüme süt girmiyor bizde mecbur kaldık mama verdik 3 tane mama verdim üçü de ona yaramadı bir türlü kilo alımı yükselmedi hep aynı gibi mama önerisi olan var mı
Hipp organik combiotic tavsiye ederim ben memnun kaldım kusma gaz vs. yapmadı. Kızımın kilo alımıda iyiydi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sma kullandın mi kuzum

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Hipp organik combiotic tavsiye ederim ben memnun kaldım kusma gaz vs. yapmadı. Kızımın kilo alımıda iyiydi
Hiç denemedim onu ilk başta Bebelac kullandım o su gibiydi hiç faydasını görmedim sonra Sma kullandım o bir tık iyiydi ama aşırı gaza sebep oldu bebeğim zaten gazkolikti benim atlattık neyse ki şu an 3 gündür Aptamil kullanıyorum bakalım inşaAllah faydasını görürüm tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 🌸
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aptamil kullanıyorum iyi kilo aldırıyor yani aşırı değil ama aylık en az 400gram alıyor bir ara sma kullandim ne kilo aldırdı ne gazdan durabildim Aptamile geri donmustum
Bende 3 gün oldu Aptamil kullanıyorum sevdi güzel içiyor inşaAllah kilo da alır üzülüyorum öyle olunca
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aptamil kullanıyorum iyi kilo aldırıyor yani aşırı değil ama aylık en az 400gram alıyor bir ara sma kullandim ne kilo aldırdı ne gazdan durabildim Aptamile geri donmustum
Bende 3 gün oldu Aptamil kullanıyorum sevdi güzel içiyor inşaAllah kilo da alır üzülüyorum öyle olunca
Sma kullandın mi kuzum
Onu 1 buçuk ay kullandım inanılmaz derecede gaz yaptı bıraktım şu an 3 gündür Aptamil kullanıyorum

Son düzenleme:

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
nan tevsiyse ederim

Tüm sayfalar yüklendi.