Merhaba bizde 24+5 haftaligiz 🥰 🥰❤️😘
Ü Üç prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 554 27 Aralık 2021 #11 Elifpoyraz' Alıntı: Merhaba bizde 24+5 haftaligiz Genişletmek için tıkla ...
H Habis Kayıtlı Üye Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 18 2 Ocak 2022 #12 Arvenela0221' Alıntı: Merhaba , Mart dogum yapacak anneler hamileliginiz nasil geçiyor ve çocuklarınızın cinsiyetini ögrendiniz mi Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun iyi diyelim iyi olsun bir oğlum var 20 aylık ve masallah çok hiperaktiv Mart'ta da nasip olursa kızımı kucağıma alacağım
Arvenela0221' Alıntı: Merhaba , Mart dogum yapacak anneler hamileliginiz nasil geçiyor ve çocuklarınızın cinsiyetini ögrendiniz mi Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun iyi diyelim iyi olsun bir oğlum var 20 aylık ve masallah çok hiperaktiv Mart'ta da nasip olursa kızımı kucağıma alacağım
D DUYGUECEM Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 123 2 Ocak 2022 #13 Arvenela0221' Alıntı: Merhaba , Mart dogum yapacak anneler hamileliginiz nasil geçiyor ve çocuklarınızın cinsiyetini ögrendiniz mi Genişletmek için tıkla ... Aslında martın 4 Dü doğum gösteriyor ama sezaryen olacağı için şubat ortası olur doğum cinsiyeti erkek bebeğimin
Arvenela0221' Alıntı: Merhaba , Mart dogum yapacak anneler hamileliginiz nasil geçiyor ve çocuklarınızın cinsiyetini ögrendiniz mi Genişletmek için tıkla ... Aslında martın 4 Dü doğum gösteriyor ama sezaryen olacağı için şubat ortası olur doğum cinsiyeti erkek bebeğimin
Sehriii Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 146 2 Ocak 2022 #14 Asyasel' Alıntı: Mart sonu doğum inşallah canım kızımı bekliyorum hayırla inşallah senin cinsiyet belli mi kaç haftalık benim ki 24+5 Genişletmek için tıkla ... Benim de 24+3 ama Nisan ortası gibi gözüküyor sizinki neden Mart sonu
Asyasel' Alıntı: Mart sonu doğum inşallah canım kızımı bekliyorum hayırla inşallah senin cinsiyet belli mi kaç haftalık benim ki 24+5 Genişletmek için tıkla ... Benim de 24+3 ama Nisan ortası gibi gözüküyor sizinki neden Mart sonu
Ü Üç prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 554 2 Ocak 2022 #15 Sehriii' Alıntı: Benim de 24+3 ama Nisan ortası gibi gözüküyor sizinki neden Mart sonu Genişletmek için tıkla ... Sezeryan canım benim o yüzden iki çocukta da 37 göremedim benim hep 36 da alınıyor sancidan
Sehriii' Alıntı: Benim de 24+3 ama Nisan ortası gibi gözüküyor sizinki neden Mart sonu Genişletmek için tıkla ... Sezeryan canım benim o yüzden iki çocukta da 37 göremedim benim hep 36 da alınıyor sancidan
M Maviş melek Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 26 2 Ocak 2022 #16 Arvenela0221' Alıntı: Merhaba , Mart dogum yapacak anneler hamileliginiz nasil geçiyor ve çocuklarınızın cinsiyetini ögrendiniz mi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2022 Sehriii' Alıntı: Benim de 24+3 ama Nisan ortası gibi gözüküyor sizinki neden Mart sonu Genişletmek için tıkla ... Benim de Martin sonunda hayırlısı ile oğluma kavusucam 27 +5gunluk hamileyim Arvenela0221' Alıntı: Merhaba , Mart dogum yapacak anneler hamileliginiz nasil geçiyor ve çocuklarınızın cinsiyetini ögrendiniz mi Genişletmek için tıkla ... Benim Martin sonuna nasip olursa doğumum cinsiyeti erkek oğlumu sabırsızlıkla bekliyoruz .... 27+5 günlük hamileliğim Allah'ım herkese hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin
Arvenela0221' Alıntı: Merhaba , Mart dogum yapacak anneler hamileliginiz nasil geçiyor ve çocuklarınızın cinsiyetini ögrendiniz mi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2022 Sehriii' Alıntı: Benim de 24+3 ama Nisan ortası gibi gözüküyor sizinki neden Mart sonu Genişletmek için tıkla ... Benim de Martin sonunda hayırlısı ile oğluma kavusucam 27 +5gunluk hamileyim Arvenela0221' Alıntı: Merhaba , Mart dogum yapacak anneler hamileliginiz nasil geçiyor ve çocuklarınızın cinsiyetini ögrendiniz mi Genişletmek için tıkla ... Benim Martin sonuna nasip olursa doğumum cinsiyeti erkek oğlumu sabırsızlıkla bekliyoruz .... 27+5 günlük hamileliğim Allah'ım herkese hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin
N Nina Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 41 2 Ocak 2022 #17 Arvenela0221' Alıntı: Merhaba , Mart dogum yapacak anneler hamileliginiz nasil geçiyor ve çocuklarınızın cinsiyetini ögrendiniz mi Genişletmek için tıkla ... Benimde martin 11 ne dedi doktor insallah.erken gelmesinden korkuyorum
Arvenela0221' Alıntı: Merhaba , Mart dogum yapacak anneler hamileliginiz nasil geçiyor ve çocuklarınızın cinsiyetini ögrendiniz mi Genişletmek için tıkla ... Benimde martin 11 ne dedi doktor insallah.erken gelmesinden korkuyorum
B Bir can üç kalp 💙💙💙 Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1,083 4 Ocak 2022 #18 Bebegim' Alıntı: Martt ortası doğum.cok zor geçiyor kizim olucak ins Genişletmek için tıkla ... Oyyminnoş bir balık kızı he kıyamam ben ona Allah bağışlasın şimdiden meleklerin hepsini
Bebegim' Alıntı: Martt ortası doğum.cok zor geçiyor kizim olucak ins Genişletmek için tıkla ... Oyyminnoş bir balık kızı he kıyamam ben ona Allah bağışlasın şimdiden meleklerin hepsini
G Gökçe Gökçek 🤰 Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 437 4 Ocak 2022 #19 Benim 1 Mart uygulama üzerinden