Başına bela olurAnnesi zaten gelirde vize vermiyor devlet![]()

Başına bela olurAnnesi zaten gelirde vize vermiyor devlet![]()
Canım benim çok şık sancım yoktu arada ağrım oluyordu bende onu yorgunluğa yoruyordum hergun olmuyordu bigun var bigun yok gibi düşün ince bı kasık ağrısı seni rahatsız etmiyor ama agriyida hissediyorsun yaniYani bir gün sancı olup bir gün olmasa yinede doğum belirtisi olabilirmi yani canim
Anladim canım bende de öyle arada sancı oluyor işte hafif böyle adet ağrısı gibiCanım benim çok şık sancım yoktu arada ağrım oluyordu bende onu yorgunluğa yoruyordum hergun olmuyordu bigun var bigun yok gibi düşün ince bı kasık ağrısı seni rahatsız etmiyor ama agriyida hissediyorsun yani
Kaçıncı hafta canım senin bendede öyle oluyordu ama rahatsız etmiyordu. Nisan geldimi seninAnladim canım bende de öyle arada sancı oluyor işte hafif böyle adet ağrısı gibi
Demetcim benim doktorum bir sorun olmazsa 40'a kadar bekleriz olmazsa suni sancı veririz dedi banaÇarşamba 40 hafta olucam o zamana kadar dogmazsa Noluyor? Canim
39+4oldum yok gelmedi şuan tek sancı ama. Arada işte en son cuma vardı iki gündür bisey yokKaçıncı hafta canım senin bendede öyle oluyordu ama rahatsız etmiyordu. Nisan geldimi senin
Canım normal doğumda sancı olmadan sancı olmasını istemiyorlar doktorlar genellikle. Bekliyorlar bebeğin ne zmana gelmek istediğine bağlıDemetcim benim doktorum bir sorun olmazsa 40'a kadar bekleriz olmazsa suni sancı veririz dedi bana
Peki suni sancı nasıl çok ağrılımi benim hci yok değilde az var bir gün var iki gün yok anlamadım yinede verirlermiDemetcim benim doktorum bir sorun olmazsa 40'a kadar bekleriz olmazsa suni sancı veririz dedi bana
Anladım canım ama benim ilk gebeliğimde de normal doğumdu kendi sancım olmadığı için, suyum da azaldığı için suni sancı verdiler bana öyle oldu doğumumCanım normal doğumda sancı olmadan sancı olmasını istemiyorlar doktorlar genellikle. Bekliyorlar bebeğin ne zmana gelmek istediğine bağlı