Sümeyrayi merak ediyorum benEvet hem sümeyra hemde @Ayshe❣️ vrdı en son eşi şle kavga etmiştş wvsen gidecem dava açacam vs diyordu ama hala girmemiş o günden beri
Sümeyrayi merak ediyorum benEvet hem sümeyra hemde @Ayshe❣️ vrdı en son eşi şle kavga etmiştş wvsen gidecem dava açacam vs diyordu ama hala girmemiş o günden beri
Ayşenur sen nasılsın canımİnşallah iyilerdir kuzum
Herhalde yanlış değilsem 1 yıl filandiNe kadar zamandur evli acaba o kadar stres yapti.
Şükür iyiyim kuzum kayra ile uğraşıyorum şükür o iyi olunca bende iyi oluyorum 1 haftadır 2. Dişi mahvetti bizi bugun kendine geldi yavrum daha sen nasılsın canım azranur nasılAyşenur sen nasılsın canım
Bizim dış yok daha ama sancıları var kız çok yaramaz yoruyor hiç enerjim kalmıyor su saat olmuş uyumuyo oğlum desen odaha çok yoruyor işte halimize şükürŞükür iyiyim kuzum kayra ile uğraşıyorum şükür o iyi olunca bende iyi oluyorum 1 haftadır 2. Dişi mahvetti bizi bugun kendine geldi yavrum daha sen nasılsın canım azranur nasıl
İnşallah ağrısız acısız çıkarır kuzumBizim dış yok daha ama sancıları var kız çok yaramaz yoruyor hiç enerjim kalmıyor su saat olmuş uyumuyo oğlum desen odaha çok yoruyor işte halimize şükür
Aynen canim. Enson ailesiyle sorun yasiyordu. Cok kotuyum diye post atmisdu hattaBaya arkadaşlar yok Miracin annesi hasret oda yok bayadır