Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gümüş kapak bire bir iki ilk cocugumda hastane hastane dolaştım kullanmadığım şey kalmadı ama bu gümüş kapak ikinci bebeğimde resmen hayatımı değiştirdi sorunsuz bir emzirme dönemi geçirdim ki benim goguslerde kötü uçları kanamaya meilli gümüş kapak al kurtul
Canim onu nasil kullaniyosun bende aldimda dogumuma bi hafta var herhanda olabilir sanci benliyoz bende aldim ama nasil kullancam bilmiyom ilk kizimi hc emziremedim ama bunu emzircem
Canim onu nasil kullaniyosun bende aldimda dogumuma bi hafta var herhanda olabilir sanci benliyoz bende aldim ama nasil kullancam bilmiyom ilk kizimi hc emziremedim ama bunu emzircem
Şimdiden takmaya başla göğüs ucuna bırakıyorsun dar olmayan iç çamaşırını giyiyorsun zaten bu dönemde hergun duzenli gündüz tak gece çıkar ama doğum yaptığında gece gündüz takman lazım o bölgeyi nemli tuttuugu için kuruyup çatlamasına izin vermiyor kesinlikle ben çok faydasını gördüm inşallah sende gorursun