Sorum var Menüler de neler var düşün düşün sıkıldım artik🤣🤣🤣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Menüler de neler var düşün düşün sıkıldım artik🤣🤣🤣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,431 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Menüler de neler var düşün düşün sıkıldım artik🤣🤣🤣
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Gittim canım nöbetçi polikliniği vardı doktor antibiyotik ve ağrı kesiic yazdı şişlik inmez ağru ilaçlars rağmen dinmezse 20lik dişi alacaklar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gittim canım gittim ilaç verdi
Ayy benim de iki yirmilik çekilecek ille cekin dedim bir dişim vardı o yapılsın öyle dedi sıra gelene kadar da bebek işi oldu hepsi kaldı beni mahvediyor bazen sana da geçmiş olsun canım ❤️

kızımın annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Canım bugün oğlumla tekiz Malatya'nın kiraz yaprağı sarması var yoğurtlu ondan sardım yaptım çok severrimm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım halbuki o kadar da kimse yok kaç kez şahit oldum dişçi yende kadın doğuma da Boş ama randevu yok bu Türkiye'nin kaderi
Sen Malatya'da gelinmisin canim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayy benim de iki yirmilik çekilecek ille cekin dedim bir dişim vardı o yapılsın öyle dedi sıra gelene kadar da bebek işi oldu hepsi kaldı beni mahvediyor bazen sana da geçmiş olsun canım ❤️
Çok sağol kuzum valla ilaç blraz iyi geldi 1 saat önce filan içmiştim anca etkisini gösterdi tam olarak gitti sayılmaz ama şükür düne göre iyi

Tüm sayfalar yüklendi.