Merak ediyorum....

• Konbuyu başlatan Gönülsalih
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gönülsalih tarafından oluşturulan Merak ediyorum.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 970 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merak ediyorum....
Konbuyu başlatan Gönülsalih
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️
G

Gönülsalih

Guest
Merhabalar benim ilk gebeliğim ve vücudumda baya kaşınmalar oluyor ellerim kurumuş yani acaba bu normal mi yoksa sadece bende olan bir durum mu bu diye merak ettim doktor normal dedi ama bana pek normalmiş gibi gelmedi acaba sizlerde de olmuş mu

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Merhabalar benim ilk gebeliğim ve vücudumda baya kaşınmalar oluyor ellerim kurumuş yani acaba bu normal mi yoksa sadece bende olan bir durum mu bu diye merak ettim doktor normal dedi ama bana pek normalmiş gibi gelmedi acaba sizlerde de olmuş mu
Gayet normal kuzum nemlendirici krem kullanabilirsin

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ellerim yuzum dudaklarim heryerimde var canim kuruma nemlendirici Krem bebe yagi vazalin ne bulsam o an suruyorum elime yüzüme bendede durumlar ayni kasinan yerler kırmızı kırmızı oluyorsa egzama gibi o zaman doktor farklı bir ilac solüsyon falan verebilir ama kuruluktan kaşınma oluyorsa normal canim

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benim ergenlikte çıkmayan sivilcelerim bile şuan çıktı baya cildim konusunda sıkıntılı zamanlar geçiriyorum 😑🙄 kuruluk kaşıntı dudaklarımda uçuk ağzımın içinde yara baya kötü geçiyor 😶 ama buna da şükür

Tüm sayfalar yüklendi.