Sorum var Merak ediyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kader3333 tarafından oluşturulan Merak ediyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 765 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merak ediyorum
Konbuyu başlatan kader3333
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Va
Valla Bi ihtimal kız dedi de belirtilerim kız bebek digil ama kız çocuğu çok istiyorum inşallah sağ salim olur
Nasil belirtiler canm ben kizlarimda mesala kusuyordum uyuyordum hemde gebelik iyi kecdi bu bebekde ilkhafdadan midem sıkışıyor lekelenme oldu kusmuyorum cok şükür de ama baya midem rahatsiz köp qaz sorunu beni mahv ediyor bende böylə beritiker var baya şışıb karnim parlayacaq sanki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Va
Valla Bi ihtimal kız dedi de belirtilerim kız bebek digil ama kız çocuğu çok istiyorum inşallah sağ salim olur
Bence erken 11 haftada belli olmaz cinsiyet

kader3333

Kayıtlı Üye
rank
Nasil belirtiler canm ben kizlarimda mesala kusuyordum uyuyordum hemde gebelik iyi kecdi bu bebekde ilkhafdadan midem sıkışıyor lekelenme oldu kusmuyorum cok şükür de ama baya midem rahatsiz köp qaz sorunu beni mahv ediyor bende böylə beritiker var baya şışıb karnim parlayacaq sanki

Bence erken 11 haftada belli olmaz cinsiyet
Bende dedim çok erken doktor dedi benden iyi mi bilcen değiştim doktorumu

Bende dedim çok erken doktor dedi benden iyi mi bilcen değiştim doktorumu
Mide bulanti hiç olmadı sadece 1 hafta falan mide bulandı bide aserme pek olmuyo

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar