Sorum var Merak ettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Merak ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,749 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merak ettim
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melikee

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Sizler ne iyi insanlarsiniz nasıl da merak ediyorsunuz.Rabbim razı olsun hepinizden yoklugumu hemen fark etmişsiniz😊bende post açmak için girmiştim buraya sizin mesajlarinizi gördüm durumumu merak etmişsiniz hemen yazayım adetime 5 gün var sabah namazına uyandığımda bir baktım pembemsi kahverengi gibi akıntı gelmiş adet olacak sanırım 😓
Yaa üzülme cnm belki yerlesmedir hemen pes etme rbbm en guzelni nasip etsn sana😑

Sizler ne iyi insanlarsiniz nasıl da merak ediyorsunuz.Rabbim razı olsun hepinizden yoklugumu hemen fark etmişsiniz😊bende post açmak için girmiştim buraya sizin mesajlarinizi gördüm durumumu merak etmişsiniz hemen yazayım adetime 5 gün var sabah namazına uyandığımda bir baktım pembemsi kahverengi gibi akıntı gelmiş adet olacak sanırım 😓
Rabbim vaktinde sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Yaa üzülme cnm belki yerlesmedir hemen pes etme rbbm en guzelni nasip etsn sana😑
Amin bizde öyle düşünüyoruz sadece lekelenme ben silince kan görmedim sadece camasirda vardı kahverengi pembemsi akıntı ama biz 3 4 gündür ilişki yapmıyoruz yinede yerleşme olur mu önceden yapmistik

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Her şey olacağına varır kuzum benim canını sıkma hayırlısı bu ay değilmiş belkide

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar