Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 24 haftalık hamileyim aşırı belim ağrıyor sizce normalmi bi de doktor suyun fazla dedi bu durumu yaşayanlar varmı riskli bi durummu
Aynı sıkıntılar bende de var cnm .bende 24+4 üm.bugun kontrolüm vardı Dr suyun fazla ama bebiş sağlıklı korkma beslenmene ve ilaçlarına devam et dinlen dedi.Aa bu arada bebişim cinsiyeti ne? Genelde Erkek Bebek sırta ağrı yapar derler ya
Bende 27 haftalik oldum çok şükür çok bel ağrım var genel olarak herkeste var galiba bu normal bir durum suyun fazla olması çok sıkıntı değil az olması sıkıntı benim ilk gebeligimde fazlaydı duba gibi olmuştu karnım doğumda rrahat olur insallah suyunla kayar gelir bebiş
Bebek büyüdükçe bizi zorluyo canım ben 28
Haftadaym artk iki hareket yapsam belim kitleniyo hiç birşey yapamaz hale geldim benimde suyum üst sınırda şekee yüklemesi yaptılar sorn cıkmadı şükür ilk oğlumda da suyum fazlaydı iri bebek oldu tosun bide karnım aşırı büyüyo 3ünde de kocaman oldu vlla
Aynı sıkıntılar bende de var cnm .bende 24+4 üm.bugun kontrolüm vardı Dr suyun fazla ama bebiş sağlıklı korkma beslenmene ve ilaçlarına devam et dinlen dedi.Aa bu arada bebişim cinsiyeti ne? Genelde Erkek Bebek sırta ağrı yapar derler ya