Yeni uyemisin 😊 Evet
Ş Şahin emine Kayıtlı Üye Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 9 11 Ekim 2022 #21 Demetdemet' Alıntı: Yeni uyemisin Genişletmek için tıkla ... Evet
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 11 Ekim 2022 #22 Bedia demir' Alıntı: Ben gitim bugün Dr herşey yolunda ikici kızım geliyor Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤
Bedia demir' Alıntı: Ben gitim bugün Dr herşey yolunda ikici kızım geliyor Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 11 Ekim 2022 #23 Bedia demir' Alıntı: Ben gitim bugün Dr herşey yolunda ikici kızım geliyor Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun inşallah
Bedia demir' Alıntı: Ben gitim bugün Dr herşey yolunda ikici kızım geliyor Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun inşallah
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 11 Ekim 2022 #24 Bedia demir' Alıntı: Ben gitim bugün Dr herşey yolunda ikici kızım geliyor Genişletmek için tıkla ... Gozun aydin canim
Bedia demir' Alıntı: Ben gitim bugün Dr herşey yolunda ikici kızım geliyor Genişletmek için tıkla ... Gozun aydin canim
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 11 Ekim 2022 #25 Bedia demir' Alıntı: Ben gitim bugün Dr herşey yolunda ikici kızım geliyor Genişletmek için tıkla ... Rabbim analı babalı büyütmeyi hayırlı bir şekilde nasıp etsin inşallah canım
Bedia demir' Alıntı: Ben gitim bugün Dr herşey yolunda ikici kızım geliyor Genişletmek için tıkla ... Rabbim analı babalı büyütmeyi hayırlı bir şekilde nasıp etsin inşallah canım
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 11 Ekim 2022 #26 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Gözün aydın canım benim rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım kan değerlerim çok düşük biraz tansiyon düşmüş dikkat et dedi kanın yükseltme bak diyoru doktor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Zeynep41' Alıntı: Maşallah sağlıkla gelsin bana da kız dediler bakalım hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Sizce degisirmi ben alışveriş yap istiyordum ama ya degir diye 20 haftaya bişey almiyacam
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Gözün aydın canım benim rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım kan değerlerim çok düşük biraz tansiyon düşmüş dikkat et dedi kanın yükseltme bak diyoru doktor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Zeynep41' Alıntı: Maşallah sağlıkla gelsin bana da kız dediler bakalım hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Sizce degisirmi ben alışveriş yap istiyordum ama ya degir diye 20 haftaya bişey almiyacam
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 11 Ekim 2022 #27 Bedia demir' Alıntı: Teşekkürler canım kan değerlerim çok düşük biraz tansiyon düşmüş dikkat et dedi kanın yükseltme bak diyoru doktor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Sizce degisirmi ben alışveriş yap istiyordum ama ya degir diye 20 haftaya bişey almiyacam Genişletmek için tıkla ... Bende korkuyorum açıkçası onun için 20 haftayı bekliycem yüzde 90 kız dedi ama gene ayrıntılı ultrasonu bekliycem
Bedia demir' Alıntı: Teşekkürler canım kan değerlerim çok düşük biraz tansiyon düşmüş dikkat et dedi kanın yükseltme bak diyoru doktor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Sizce degisirmi ben alışveriş yap istiyordum ama ya degir diye 20 haftaya bişey almiyacam Genişletmek için tıkla ... Bende korkuyorum açıkçası onun için 20 haftayı bekliycem yüzde 90 kız dedi ama gene ayrıntılı ultrasonu bekliycem
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 11 Ekim 2022 #28 Zeynep41' Alıntı: Bende korkuyorum açıkçası onun için 20 haftayı bekliycem yüzde 90 kız dedi ama gene ayrıntılı ultrasonu bekliycem Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle yapacam
Zeynep41' Alıntı: Bende korkuyorum açıkçası onun için 20 haftayı bekliycem yüzde 90 kız dedi ama gene ayrıntılı ultrasonu bekliycem Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle yapacam
D Dilek47 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 666 Konum Kızıltepe 11 Ekim 2022 #29 Bedia demir' Alıntı: Ben gitim bugün Dr herşey yolunda ikici kızım geliyor Genişletmek için tıkla ... Merhaba cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bedia demir' Alıntı: Ben gitim bugün Dr herşey yolunda ikici kızım geliyor Genişletmek için tıkla ... Merhaba cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 11 Ekim 2022 #30 Dilek47' Alıntı: Merhaba cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım amin inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ayy maşallah kuzum gözün aydın canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ayy maşallah kuzum gözün aydın canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah cnm
Dilek47' Alıntı: Merhaba cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım amin inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ayy maşallah kuzum gözün aydın canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ayy maşallah kuzum gözün aydın canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah cnm