Sorum var Merhaba güzel anneler😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilek4747 tarafından oluşturulan Merhaba güzel anneler😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,808 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba güzel anneler😍
Konbuyu başlatan Dilek4747
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilek4747

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Daha 9 aylık kuzum 🤗
Maşallah rabbim acısını göstermesin inş cnm💞☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Son 17 gece uyuyamıyorum sabahları bulduğum yerde bayılıyorum 😂sen nasılsın kaç haftalık 🥰tabiiki işin şakası şükürler olsun bu günümüze sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲
Seninki bişey kalmamış ama zaten son günler geçmek bilmiyor sağlıkla alırsın inşallah kucağına cnm bende iyim çok şükür 26 haftalık olduk bugün☺️🌹

İyi güzel gidiyo cnm rabbim sağ salim kucağına almayı nasıp etsin 💞

Maşallah seninki daha yol uzun inş göz açıp kapayıncaya kadar geçer vakit sağ salim kucağına alırsın inşallah kuzum💞☺️
Amin canm inşallah 💐 hepimiz sağ salim kucağımıza 🤗 alırız
İyi güzel gidiyo cnm rabbim sağ salim kucağına almayı nasıp etsin 💞

Maşallah seninki daha yol uzun inş göz açıp kapayıncaya kadar geçer vakit sağ salim kucağına alırsın inşallah kuzum💞☺️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba güzel anneler ve hamişler nasılsınız ne yapıyorsunuz şsfaklarınız kaç ben son 98 gün😍 kaldı sizde kaç gün kaldı ve durumlar nasıl🌹💜
Merhaba güzel anne 🤭❤️ bizim şükür🌙 29 gün 🌙kaldı ama oğlumun ne zaman geleceği belli değil kuzum . Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Bugün kontrolden geldik son 107 gün inşallah 🤭
Yaa nasılmış bebişimin durumu iyidir inşallah kuzum☺️seninde ikili sayılara düşmeye az kaldı💞

Amin canm inşallah 💐 hepimiz sağ salim kucağımıza 🤗 alırız
Amin cümlemize inşallah cnm

Merhaba güzel anne 🤭❤️ bizim şükür🌙 29 gün 🌙kaldı ama oğlumun ne zaman geleceği belli değil kuzum . Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.
Mrb güzelim ya seninde pek bişey kalmamış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kuzum 🌹☺️

Son düzenleme:

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Maşallah rabbim acısını göstermesin inş cnm💞☺️

Seninki bişey kalmamış ama zaten son günler geçmek bilmiyor sağlıkla alırsın inşallah kucağına cnm bende iyim çok şükür 26 haftalık olduk bugün☺️🌹
Sağol kuzum Allah razı olsun

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yaa nasılmış bebişimin durumu iyidir inşallah kuzum☺️seninde ikili sayılara düşmeye az kaldı💞

Amin cümlemize inşallah cnm

Mrb güzelim ya seninde pek bişey kalmamış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kuzum 🌹☺️
Aynen kuzum bi iki basamaklı sayılara düşsem şunun şurasında ne kaldı sanki😅 bebiş gayet sağlıklı kuzum parmağını emip kendini hıçkırtıyor 😂😂😂

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kuzum bi iki basamaklı sayılara düşsem şunun şurasında ne kaldı sanki😅 bebiş gayet sağlıklı kuzum parmağını emip kendini hıçkırtıyor 😂😂😂
Valla kuzum ikili sayılar geçmek bilmiyor hamilelik sürecinde 7 asu gibi gecer 8 ve 9 ay oldumu da geçmek bilmez şahsen benim ilk gebeliğim öyleydi😃😍

Sağol kuzum Allah razı olsun
Cümlemizden güzelim bnm😍💞

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla kuzum ikili sayılar geçmek bilmiyor hamilelik sürecinde 7 asu gibi gecer 8 ve 9 ay oldumu da geçmek bilmez şahsen benim ilk gebeliğim öyleydi😃😍

Cümlemizden güzelim bnm😍💞
Benimde henüz ilk gebeliğim ilk öğrendiğimde beta hcg 15 ti şimdi nasıl 24+5 oldu hiç farkında bile olmadım gerçekten ama dediğin gibi zaman daraldıkça geçmek bilmez. Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almak nasip olsun minik tosbiklerimizi 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.