Merhaba hanımlar

• Konbuyu başlatan Arzuuu
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzuuu tarafından oluşturulan Merhaba hanımlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 551 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba hanımlar
Konbuyu başlatan Arzuuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzuuuu
A

Arzuuu

Guest
Merhaba hanımlar ben henüz yeni giriş yaptım buraya size bir sorum olacak ben pazartesi gün Dr gittim bana 4+3 günlük hamile olduğumu söyledi ama son adet tarihimi sormadı son adet tarihine göre 5+4 günlük hamile gözüküyorum sizce hangisine göre hesap edip gebelik takibi yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Kese boyutuna göre hesaplamıştır. Geç döllenme olduysa iki hesaplama tutmayabilir. Bir dahaki gidişinde son adet tarihini söylersin. O da sana hangisine göre hesaplaman gerektiğini söyler.

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Geç döllenme olduysa ultrason makinası ona göre hesap yapıyor kuzum merak etme bebeğin gelişimi zamanla son adet tarihine geliyor

Arzuuuu

Kayıtlı Üye
rank
Geç döllenme olduysa ultrason makinası ona göre hesap yapıyor kuzum merak etme bebeğin gelişimi zamanla son adet tarihine geliyor
Çok teşekkür ederim sağolun 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kese boyutuna göre hesaplamıştır. Geç döllenme olduysa iki hesaplama tutmayabilir. Bir dahaki gidişinde son adet tarihini söylersin. O da sana hangisine göre hesaplaman gerektiğini söyler.
Teşekkür ederim ☺️

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun bakalım 2 haftaya netlik kazanır

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun bakalım 2 haftaya netlik kazanır

Teşekkür ederim ☺️

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.