Sorum var Merhaba herkeze

• Konbuyu başlatan Gizemmnurrrr
  • Toplam 21 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemmnurrrr tarafından oluşturulan Merhaba herkeze başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,216 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba herkeze
Konbuyu başlatan Gizemmnurrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Zorla sahip oldu ben istemedim ailem duya gebertordi beni bekar olanlar varsa allah rızası için kimseye kanmayın inanmayın ailenizi annenizi dinleyin seviyorum diyip kandırıyorlar rabbim evlatlarımızı kötü inananlardan korusun😥😥😥😥😥😪
Amin canım amin. Rabbim ne kızlarımızı kötü yola suruklesib ne ogullarimizi 🤲🏻 en çokta oğullarimizi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar sizlere birşey demem lazım 3 senedir saklıyorum esimden bile kimseye anlatamıyorum kötü durumdayım 😥
Hayır olsun ne oldu..?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Unutamazsın, unutulmuyor çünkü... Eşine keşke ilk evlenmedeb önce anlatsaydin
Keşke çünkü başta anlatamadığı için şimdi anlatsa sıkıntı olur bence 😟
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Unutamazsın, unutulmuyor çünkü... Eşine keşke ilk evlenmedeb önce anlatsaydin
Keşke çünkü başta anlatamadığı için şimdi anlatsa sıkıntı olur bence 😟
Zorla sahip oldu ben istemedim ailem duya gebertordi beni bekar olanlar varsa allah rızası için kimseye kanmayın inanmayın ailenizi annenizi dinleyin seviyorum diyip kandırıyorlar rabbim evlatlarımızı kötü inananlardan korusun😥😥😥😥😥😪
Off Allah belasını versin o uçkuru patlasın daha kimseye uzanamasın şeytan adi yaratık ahh keşke eşine baştan anlatsaydin be kuzum şimdi anlatırsan başka tepki verebilir tabi tanımıyoruz eşini nasıl birisi nasıl tepki verir sen daha iyi bilirsin ama başta anlatmaman yanlış olmuş çok üzüldüm 😔 RABBİM sana yardım etsin sabır versin

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum anlatma anlatırsan eşine dsha kötü olur yapma peki ilk gecen nasıl oldu eşin kanama olmayınca umursamadı mi veya anlamadı mı 😥

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar