Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar dün post açmıştım 7 gün önceden başlayan kasık ağrısı ile ilgili test yapıcaktım bu gün
Selam kızlar nasılsınız
Dün test sonucunu merak edenler vardı malesef bu sabah test yaptım negatif çıktı
Umudum yarına artık bakalım adet olucakmıyım İnşAllah adet olmam doğum günüme en güzel hediyyem bebeyim olur
Selam kızlar nasılsınız
Dün test sonucunu merak edenler vardı malesef bu sabah test yaptım negatif çıktı
Umudum yarına artık bakalım adet olucakmıyım İnşAllah adet olmam doğum günüme en güzel hediyyem bebeyim olur
Hayırlısı olsun denemeye devam et gün aşırı yada 2 günde bir gebe kalmadan bir önceki ay benimde sabaha kadar ağrım olmuştu adet başlangıcı normalde 2 3 saat sürerken
Hayırlısı olsun denemeye devam et gün aşırı yada 2 günde bir gebe kalmadan bir önceki ay benimde sabaha kadar ağrım olmuştu adet başlangıcı normalde 2 3 saat sürerken
Yarın adet günüm kısmet artık ama kasık ağrım çok fazla sabahtan akşama kadar ağrıyor beyaz akıntımda çok bazla ve göğüs ucum bazen kaşınıyor bazende ağrı oluyor yarın adet olmazsam kan vericem
Selam kızlar nasılsınız
Selam kızlar nasılsınız
Canım hayırlısı olsun olmazsa da sakın üzülme Rabbim ne zaman derse o zaman olur sen hamile değilim diye de stres yapma en büyük sıkıntı stres yapman canım içini ferah tut
Canım hayırlısı olsun olmazsa da sakın üzülme Rabbim ne zaman derse o zaman olur sen hamile değilim diye de stres yapma en büyük sıkıntı stres yapman canım içini ferah tut
O günleri bende yaşadım canım her ay bi seferde olmadı diye diye canımı sktım sürekli ama bana doktor bile dedi rahat ol stres yapma bak sonra nasıl hamile oluyorsun bide ben en son rahim filmi çektirdim ondan hemen sonra hamile kaldım bide kafama takmıyordum bi an da sürpriz olmuştu ilk hamileligim
Yarın adet günüm kısmet artık ama kasık ağrım çok fazla sabahtan akşama kadar ağrıyor beyaz akıntımda çok bazla ve göğüs ucum bazen kaşınıyor bazende ağrı oluyor yarın adet olmazsam kan vericem
Bencede öyle yap 3 ay denemen gerekiyor en az öyle herkez ilk denemede hamile kalmıyor bende 2 3 ay kalmadım beklemediğim ay adet olayımda bu ay hastaneye bi gideyim diyodum ama gebe kalmışım gerçi hastaneye gitmeyi ilk aylar istemiyip sonra olmaz falan diyen arkadaşlarım yüzünden düşünüyodum
Bencede öyle yap 3 ay denemen gerekiyor en az öyle herkez ilk denemede hamile kalmıyor bende 2 3 ay kalmadım beklemediğim ay adet olayımda bu ay hastaneye bi gideyim diyodum ama gebe kalmışım gerçi hastaneye gitmeyi ilk aylar istemiyip sonra olmaz falan diyen arkadaşlarım yüzünden düşünüyodum
Canım benim zaten ilk denemem deyil 1 yıl 6 aydır evliyiz evlendiyim ay gebe kaldım ama düşükle sonlandı ondan bu güne kadardır deniyoruz malesef gebelik olmuyor çatlama iynesi oldum yine olmadı bu ay yumurtam kendi çatladı kasık ağrım çok önceden başladı ve biraz çok ağrı oluyor hiç böyle olmazdı aslında bilemiyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum