Merhaba kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Merhaba kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 573 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Merhaba kızlar
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Benim sorum hamile kalmayı başaranlara. Herkeste bir tavsiye "kafaya takma". Siz de gerçekten kafaya takmadiginiz anda mi hamile kaldınız yoksa acaba olur mu diye düşündüğünüz herhangi bir ayda mı? Bir de hiç dusunmemeyi nasıl becerdiniz merak ediyorum. Kafaya takarak hamile kaldığınız olmadı mi hiç Önerileriniz neler?

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
İlaç falan kullandınız mı vitamin klomen vs ve kafaya takmayqrak mi kaldiniz
Follik asit kullanılıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Follik asit kullanılıyor
Son bi kaç ay adet olduğumda çok üzülüyordum

Follik asit kullanılıyor
Son bi kaç ay adet olduğumda çok üzülüyordum

alya

Kayıtlı Üye
rank
Benim sorum hamile kalmayı başaranlara. Herkeste bir tavsiye "kafaya takma". Siz de gerçekten kafaya takmadiginiz anda mi hamile kaldınız yoksa acaba olur mu diye düşündüğünüz herhangi bir ayda mı? Bir de hiç dusunmemeyi nasıl becerdiniz merak ediyorum. Kafaya takarak hamile kaldığınız olmadı mi hiç Önerileriniz neler?
Canım Allah nasip ederse her şekilde olur emin ol kafaya tak yada takma böyle şeylere hiç inanmıyorum.insallah en kısa zamanda sizede nasip olur ❣️ umudunu kaybetme canım Allah büyük 🤲

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin inşallah Melikem❤️

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin inşallah Melikem❤️
Amin canım ♥️

Canım Allah nasip ederse her şekilde olur emin ol kafaya tak yada takma böyle şeylere hiç inanmıyorum.insallah en kısa zamanda sizede nasip olur ❣️ umudunu kaybetme canım Allah büyük 🤲
Amin canım çok haklisiniz

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Ben kafataya çok takiyodum gerçekten ama hamile kaldım çok şükürr

Tüm sayfalar yüklendi.