Merhaba kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Merhaba kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 572 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Merhaba kızlar
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Benim sorum hamile kalmayı başaranlara. Herkeste bir tavsiye "kafaya takma". Siz de gerçekten kafaya takmadiginiz anda mi hamile kaldınız yoksa acaba olur mu diye düşündüğünüz herhangi bir ayda mı? Bir de hiç dusunmemeyi nasıl becerdiniz merak ediyorum. Kafaya takarak hamile kaldığınız olmadı mi hiç Önerileriniz neler?
Evlendikten 8 ay sonra hamile kaldim canim yumurtalama günümü denk getirdim ilişkiden hemen sonra içime dogmuştu bu ay hamile kalirim diye eşim doğum gününde sürpriz yapmak istemiştim allah dilekleriimi kabul eti. İnnşallah sen de tez zamanda hamile kalirsin canim

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Benim sorum hamile kalmayı başaranlara. Herkeste bir tavsiye "kafaya takma". Siz de gerçekten kafaya takmadiginiz anda mi hamile kaldınız yoksa acaba olur mu diye düşündüğünüz herhangi bir ayda mı? Bir de hiç dusunmemeyi nasıl becerdiniz merak ediyorum. Kafaya takarak hamile kaldığınız olmadı mi hiç Önerileriniz neler?
Ben hiç takmiyorum olacağı varsa olur zaten canım rabbbim nasip etmişse olur nasip etmediysede takdiri ilahi takma insnalarin nededigi çokmu önemli

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben umudu kestigimde oldu artık olmaz yaşımda geçiyor Allahim dedim üzüldüğümü gördü rabbim oldu kızım simde beş aylık olucak

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Valla kuzum ben 2 ay boyunca denedim yumurtlama takibi yaptım hastaneye gittim.. en son baktım çıkmıyor dedim vardır Rabbimin bir bildiği demek ki hayırlısı değilmiş neyse covid yüzünden düğünü yapmamıştım evlendik 2. Ayında düğün yapma telaasina girdik eşimle neyse temmuz ayı komple düğün telaşı ile geçti alışveriş hazırlık aklımızda hiç ama hiç yok. Sonra doktoea gittim enfeksiyon için oda ilaç vermek için gebelik testi uapti negatif çıktı her zaman mi gibi dedim ilacı kullandım birde o test negatif çıktı diye hiç yok aklımda ağustosun 3. De düğünü yaptım 16 Ağustos ta regl olmam gerekirken olmadım antibiyoik yüzünden olmuyorum sandım 2 hafta boyuca çünkü baya antibiyoik kullandım en Eylül ayında midem bulandınca test yapmıştım gebe çıktım. Yani sana diyeceğim kafanı takma hiç düşünme stres çok etkiliyor çünkü... Baya uzun oldu 🤦🏻‍♀️

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum ben 2 ay boyunca denedim yumurtlama takibi yaptım hastaneye gittim.. en son baktım çıkmıyor dedim vardır Rabbimin bir bildiği demek ki hayırlısı değilmiş neyse covid yüzünden düğünü yapmamıştım evlendik 2. Ayında düğün yapma telaasina girdik eşimle neyse temmuz ayı komple düğün telaşı ile geçti alışveriş hazırlık aklımızda hiç ama hiç yok. Sonra doktoea gittim enfeksiyon için oda ilaç vermek için gebelik testi uapti negatif çıktı her zaman mi gibi dedim ilacı kullandım birde o test negatif çıktı diye hiç yok aklımda ağustosun 3. De düğünü yaptım 16 Ağustos ta regl olmam gerekirken olmadım antibiyoik yüzünden olmuyorum sandım 2 hafta boyuca çünkü baya antibiyoik kullandım en Eylül ayında midem bulandınca test yapmıştım gebe çıktım. Yani sana diyeceğim kafanı takma hiç düşünme stres çok etkiliyor çünkü... Baya uzun oldu 🤦🏻‍♀️
Ve mutlu son Kayra bey 6 aylık💞💞💞

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kafaya takmakla alakası olduğunu düşünmüyorum gerçekten zamanı geldi ise olur nasıp herşey

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Ben her ay hamileyim diyip adet oluyordum birgün hayırlısı Allah nasip ederse olur dedim o ay hiç düşünmedim ama o ay vitamin ve kan ilacı kullanmaya başlamıştım kan değerlerim çok düşük olduğu için şimdi kızım 15 aylık oldu hiç düşünmedim o ay stres çok etkiliyor başka şeyler ile meşgul ol

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ben 3 ay sonra kaldum yanu evlendikden 3 ay sonra iliskiye girdik ilkes oyle gebe kaldim

Tüm sayfalar yüklendi.