Merhaba kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Gülsüm bulut tarafından oluşturulan Merhaba kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 580 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba kizlar
Konbuyu başlatan Gülsüm bulut
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gülsüm bulut

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar bir sorum olcakti 21aylik kızım ayakları içeri basık yürüyor ilk özele getirdim sorun yok dedi sonra devlete götürdüm sorun yok dedi ortopedi ayakkabıcı ya gittik ayak rogeni gibi bir alete ayağını bastırdı ikisinde de sıkıntı çıktı ayakkabı ona özel yaptrdik gergin mutlaka giydirilcek 7yasina kadar dedi başka doktora da getirsemmi kizlar benim gibi bu sikitiyi yaşayan varmi

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Merhaba kizlar bir sorum olcakti 21aylik kızım ayakları içeri basık yürüyor ilk özele getirdim sorun yok dedi sonra devlete götürdüm sorun yok dedi ortopedi ayakkabıcı ya gittik ayak rogeni gibi bir alete ayağını bastırdı ikisinde de sıkıntı çıktı ayakkabı ona özel yaptrdik gergin mutlaka giydirilcek 7yasina kadar dedi başka doktora da getirsemmi kizlar benim gibi bu sikitiyi yaşayan varmi
Merhaba canım eşimn kuzeninin de kızı aynı öyle ya o gündüz ayrı gece ayrı ayakkabı giyiyor cnm doktorlar nasıl farketmimş ya ? Galiba onda da öyle olmuştu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Babamın kuzenin kızı öyleydi hatta tedavi için ankaraya gelip bizde kalmışlardı ayaklarına demirden bir şey takmışlardı onu asla çıkarmadılar belirli bir yaşa kadar taktılar şuan kızın hiç bir sorunu yok çok şükür 12 yaşında normal yürüyor sana tavsiyem dotkoeunu dinle verilen şeyi asla çıkarma

Gülsüm bulut

Kayıtlı Üye
rank
Babamın kuzenin kızı öyleydi hatta tedavi için ankaraya gelip bizde kalmışlardı ayaklarına demirden bir şey takmışlardı onu asla çıkarmadılar belirli bir yaşa kadar taktılar şuan kızın hiç bir sorunu yok çok şükür 12 yaşında normal yürüyor sana tavsiyem dotkoeunu dinle verilen şeyi asla çıkarma
Canım doktor hiç birşeyi yok dedi ayakkabıcı dedi zaten sorun olduğu ayağında gozukuyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar