Duyuyoruz normlmi duymuyoruz normalmi 😀 bence biz normalmiyz ah bu anneler😂 Çok güldüm ya 🤣
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 23 Mart 2022 #21 Özlemözkn08' Alıntı: Duyuyoruz normlmi duymuyoruz normalmi bence biz normalmiyz ah bu anneler Genişletmek için tıkla ... Çok güldüm ya
Özlemözkn08' Alıntı: Duyuyoruz normlmi duymuyoruz normalmi bence biz normalmiyz ah bu anneler Genişletmek için tıkla ... Çok güldüm ya
Ş Şevval İrem Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 7 23 Mart 2022 #22 Mervee44' Alıntı: 6+3 haftalığım kalp atışını duyduk bugün bu kadar erken normal mi duyan var mı ? Normal ultrason da duyuldu.. Genişletmek için tıkla ... Normal canım 5+4 duydum ultrasondan
Mervee44' Alıntı: 6+3 haftalığım kalp atışını duyduk bugün bu kadar erken normal mi duyan var mı ? Normal ultrason da duyuldu.. Genişletmek için tıkla ... Normal canım 5+4 duydum ultrasondan
M Mervee44 Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 75 23 Mart 2022 #23 Taze anne' Alıntı: Çok güldüm ya Genişletmek için tıkla ... Çok yaşa hamilelik takıntı .. iki bebek kaybım var affedin
Taze anne' Alıntı: Çok güldüm ya Genişletmek için tıkla ... Çok yaşa hamilelik takıntı .. iki bebek kaybım var affedin
Özlemözkn08 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 994 23 Mart 2022 #24 Taze anne' Alıntı: Çok güldüm ya Genişletmek için tıkla ... Oyle ama erken duyunca anormallk mi var duymasak duyamadim bu haftada normalmi die sorardk bence biz anneler cok norml.deglz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Mart 2022 Mervee44' Alıntı: Çok yaşa hamilelik takıntı .. iki bebek kaybım var affedin Genişletmek için tıkla ... Bende 3 kaybim var 1i ikiz 1 i tekti
Taze anne' Alıntı: Çok güldüm ya Genişletmek için tıkla ... Oyle ama erken duyunca anormallk mi var duymasak duyamadim bu haftada normalmi die sorardk bence biz anneler cok norml.deglz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Mart 2022 Mervee44' Alıntı: Çok yaşa hamilelik takıntı .. iki bebek kaybım var affedin Genişletmek için tıkla ... Bende 3 kaybim var 1i ikiz 1 i tekti
E Evlatlarim ❤️❤️ Kayıtlı Üye Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 307 23 Mart 2022 #25 Mervee44' Alıntı: 6+3 haftalığım kalp atışını duyduk bugün bu kadar erken normal mi duyan var mı ? Normal ultrason da duyuldu.. Genişletmek için tıkla ... Normal zaten 6+2 haftalıkken dinletirirler
Mervee44' Alıntı: 6+3 haftalığım kalp atışını duyduk bugün bu kadar erken normal mi duyan var mı ? Normal ultrason da duyuldu.. Genişletmek için tıkla ... Normal zaten 6+2 haftalıkken dinletirirler
M Mervee44 Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 75 23 Mart 2022 #26 Özlemözkn08' Alıntı: Oyle ama erken duyunca anormallk mi var duymasak duyamadim bu haftada normalmi die sorardk bence biz anneler cok norml.deglz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Mart 2022 Bende 3 kaybim var 1i ikiz 1 i tekti Genişletmek için tıkla ... Sana da geçmiş olsun başımız sağolsun
Özlemözkn08' Alıntı: Oyle ama erken duyunca anormallk mi var duymasak duyamadim bu haftada normalmi die sorardk bence biz anneler cok norml.deglz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Mart 2022 Bende 3 kaybim var 1i ikiz 1 i tekti Genişletmek için tıkla ... Sana da geçmiş olsun başımız sağolsun
Özlemözkn08 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 994 23 Mart 2022 #27 Mervee44' Alıntı: Sana da geçmiş olsun başımız sağolsun Genişletmek için tıkla ... Sağol cnm benim baya buyuklerdi 16 hafta 4 gundu ikizlwrimi kaybettgmde
Mervee44' Alıntı: Sana da geçmiş olsun başımız sağolsun Genişletmek için tıkla ... Sağol cnm benim baya buyuklerdi 16 hafta 4 gundu ikizlwrimi kaybettgmde
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 23 Mart 2022 #28 Özlemözkn08' Alıntı: Sağol cnm benim baya buyuklerdi 16 hafta 4 gundu ikizlwrimi kaybettgmde Genişletmek için tıkla ... Başın sağ olsun canım rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın
Özlemözkn08' Alıntı: Sağol cnm benim baya buyuklerdi 16 hafta 4 gundu ikizlwrimi kaybettgmde Genişletmek için tıkla ... Başın sağ olsun canım rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 23 Mart 2022 #29 Mervee44' Alıntı: 6+3 haftalığım kalp atışını duyduk bugün bu kadar erken normal mi duyan var mı ? Normal ultrason da duyuldu.. Genişletmek için tıkla ... Neden normal olmasın canım ne mutlu sana sorun olsa doktorun söyler zaten
Mervee44' Alıntı: 6+3 haftalığım kalp atışını duyduk bugün bu kadar erken normal mi duyan var mı ? Normal ultrason da duyuldu.. Genişletmek için tıkla ... Neden normal olmasın canım ne mutlu sana sorun olsa doktorun söyler zaten
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 24 Mart 2022 #30 Mervee44' Alıntı: 6+3 haftalığım kalp atışını duyduk bugün bu kadar erken normal mi duyan var mı ? Normal ultrason da duyuldu.. Genişletmek için tıkla ... Evet normal cnm
Mervee44' Alıntı: 6+3 haftalığım kalp atışını duyduk bugün bu kadar erken normal mi duyan var mı ? Normal ultrason da duyuldu.. Genişletmek için tıkla ... Evet normal cnm