Merhabalar ❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Hemsirehanım❤️ tarafından oluşturulan Merhabalar ❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,290 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Merhabalar ❤️
Konbuyu başlatan Hemsirehanım❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhabalar
Uygulamayı yeni keşfettim ve bi kaç gündür forumlarda kurulan samimi dostlukları konuşmaları gözlemliyorum. Gerçekten çok hoşuma gitti. Nasılsınız 😻
İsmim Gül 25 yaşındayım
Hoşgeldin canım . İyiyiz şükür yemek çocuk gebelik derken geçiyor günlerim aen nasılsın hamilemisin? . Bende Ayşenur 23 yaşındayım canım

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Olur tabiki canisi burdaki insanlar cok sicak kanlilar ve yardim severler hepside🥰❤️biz aile gibiyiz burda birisi bir kac gun girmesin hemen merak eder sorariz
Ayy çok sevindim valla buna benimde dosta ihtiyacım var 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hoşgeldin canım . İyiyiz şükür yemek çocuk gebelik derken geçiyor günlerim aen nasılsın hamilemisin? . Bende Ayşenur 23 yaşındayım canım
Evet 10 haftalık gebeyim ☺️

Hoşgeldin canım ben elif nasılsın
Hoşgeldin canım ben elif nasılsın
Hoşbuldummm 😻 😻
Hamdolsun çocuklar akşam telaşesi bide 10 haftalık gebeyim kocaman bir iştahsızlıkla savaşıyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ayy çok sevindim valla buna benimde dosta ihtiyacım var 😅

Hoşbuldummm 😻 😻
Hamdolsun çocuklar akşam telaşesi bide 10 haftalık gebeyim kocaman bir iştahsızlıkla savaşıyorum
Maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin şnşallah

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Merhabalar
Uygulamayı yeni keşfettim ve bi kaç gündür forumlarda kurulan samimi dostlukları konuşmaları gözlemliyorum. Gerçekten çok hoşuma gitti. Nasılsınız 😻
İsmim Gül 25 yaşındayım
Hoşgeldin canım bende Özlem 27 yaşındayım bir oğlum var 6 yaşında 7 aylikta kızım aramıza hoşgeldin canım 🤗😘

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar
İsmim Gül 25 yaşındayım
Merhaba canm hoş geldin🥰 ben Azerbeycanda yaşıyorum ismim Arzu hem yaşıtız 25 yaşındayım, 1 kızım var 4 aylık, ben hep ikiz bebek istiyodum şimdide istiyorum Rabbim nasib eder inşAllah🤲 ne güzel ikiz bebeklerin kızmı? Alllah saxlasın🤲 inşAlla minnoş bebek de sağ salim kucağına alırsın🤲

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canm hoş geldin🥰 ben Azerbeycanda yaşıyorum ismim Arzu hem yaşıtız 25 yaşındayım, 1 kızım var 4 aylık, ben hep ikiz bebek istiyodum şimdide istiyorum Rabbim nasib eder inşAllah🤲 ne güzel ikiz bebeklerin kızmı? Alllah saxlasın🤲 inşAlla minnoş bebek de sağ salim kucağına alırsın🤲
Yaa merhaba canım benim 💜
Allah bağışlasın kızını 🥰 ikizlerim biri kız biri erkek teyzesi 😍😍Gerçekten çok bambaşka bir his ikiz annesi olmak..

Hoşgeldin canım bende Özlem 27 yaşındayım bir oğlum var 6 yaşında 7 aylikta kızım aramıza hoşgeldin canım 🤗😘
Hoşbuldummm 😻 😻 😻
İyiki varsınız hepiniz

Hoşbuldummm 😻 😻 😻
İyiki varsınız hepiniz
Hoşgeldin canım bende Gülbahar 25 yaşındayım 3 çocuğum var
Ben de Gül 🙂
Karnımdaki kurabiyemle benim de 3 ysvrum um olacak inşaAllah 💜

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar