Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay ben bunun küçüğünden aldım musluğundan su akan bütün yaz oynadı elimizden bardakları alıp alıp yıkadı Benim kız resim çizip silmeyi çok seviyor şu tablete baktım da kargo parası veresim gelmedi yarın öbür gün bi civilden bakayım şans belki vardır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay ben bunun küçüğünden aldım musluğundan su akan bütün yaz oynadı elimizden bardakları alıp alıp yıkadı Benim kız resim çizip silmeyi çok seviyor şu tablete baktım da kargo parası veresim gelmedi yarın öbür gün bi civilden bakayım şans belki vardır
Kız erkek farklı oluyor gerçi ama senin oğlan da inat mı yoksa benimki 2 yaş sendromu mu yaşıyor
Kız erkek farklı oluyor gerçi ama senin oğlan da inat mı yoksa benimki 2 yaş sendromu mu yaşıyor
Bizde işe yaradı inşaAllah sizde de yarar onu aldık alalı kafam rahat duvarları çizmek varken bu tableti bu kadar seveceğini düşünmemiştim kedi defter çizdim diyor tablet demiyor bir türlü
Ben de hep öyle gördüm çok dik duruşlu kaliteli insanlar oluyorlar genelde mayasının iyi olması baştan 1-0 ileride başlatır inşAllah evlatlarımızı hayırlı uğurlu meslek sahibi düzgün insanlar olarak yetiştirebiliriz
Bizde işe yaradı inşaAllah sizde de yarar onu aldık alalı kafam rahat duvarları çizmek varken bu tableti bu kadar seveceğini düşünmemiştim kedi defter çizdim diyor tablet demiyor bir türlü
Bizim ki be-be diyor ama kağıt da kalem de para da okul da defter de hepsi be-be okul hangisi defter hangisi para hangisi deyince gösteriyor ama söylemiyor Yazı tahtası almayı düşünmüştüm ama tablet daha iyi olur elleri hep mürekkep oluyor
Ben de hep öyle gördüm çok dik duruşlu kaliteli insanlar oluyorlar genelde mayasının iyi olması baştan 1-0 ileride başlatır inşAllah evlatlarımızı hayırlı uğurlu meslek sahibi düzgün insanlar olarak yetiştirebiliriz
Bizim ki be-be diyor ama kağıt da kalem de para da okul da defter de hepsi be-be okul hangisi defter hangisi para hangisi deyince gösteriyor ama söylemiyor Yazı tahtası almayı düşünmüştüm ama tablet daha iyi olur elleri hep mürekkep oluyor
Yoo beraber oynayın ben de iyi kafa dağıtıyorum açıkçası ben de yer diye endişe etmiştim oyun hamurunu kesin olarak yer diye almadım arada hamur yoğurup beraber kurabiye yapıyoruz bir parçasını ona veriyorum çeşit çeşit şekiller yapmayı öğrendi yuvarlıyor oklavayla açıyor falan çok keyif alıyor kumla beraber oynayınca o da öğrendi kendi başına da oynuyor zamanla artık bunlar sıkıntı olmaktan çıkıyor çünkü anlıyorlar görmeyen çocuk nasıl oynayacağını da bilmez yer en iyisi az da olsa bunlardan vermek tableti de a101'den aldık 180 tl tabletin üst tarafı mavi aşağılara doğru indikçe sarı yeşil renk çiziliyor fotosunu atayım renkli olması çok iyi oldu çok dikkatini çekiyor kalemi de var duvarlarım boyanmaktan çizilmekten kurtuldu tavsiye ederim
Bundan bulamadım 79₺ olan vardı ondan aldım ama bizim kız bana süreki araba çizdiriyor gelip gidip ahahahahh başıma iş açtım galiba onu oyalayayım derken