Kızlar 19 haftalık hamileyim 2 gün olur mide bulantısı başladi özelikle gece neden olur ?
T tati Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 5 12 Şubat 2024 #1 Kızlar 19 haftalık hamileyim 2 gün olur mide bulantısı başladi özelikle gece neden olur ?
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,679 Konum Kırklareli 12 Şubat 2024 #2 tati' Alıntı: Kızlar 19 haftalık hamileyim 2 gün olur mide bulantısı başladi özelikle gece neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Normal canım ben tam geçti diyorum 29 haftalığım düşün yeniden başlıyor şuan bile bulantıdan ölüyorum
tati' Alıntı: Kızlar 19 haftalık hamileyim 2 gün olur mide bulantısı başladi özelikle gece neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Normal canım ben tam geçti diyorum 29 haftalığım düşün yeniden başlıyor şuan bile bulantıdan ölüyorum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 12 Şubat 2024 #3 Normal bu durum
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 12 Şubat 2024 #4 tati' Alıntı: Kızlar 19 haftalık hamileyim 2 gün olur mide bulantısı başladi özelikle gece neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Normal canm ben tam bitti diyorum bakıyorum bidaha başlıyo
tati' Alıntı: Kızlar 19 haftalık hamileyim 2 gün olur mide bulantısı başladi özelikle gece neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Normal canm ben tam bitti diyorum bakıyorum bidaha başlıyo
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 12 Şubat 2024 #5 tati' Alıntı: Kızlar 19 haftalık hamileyim 2 gün olur mide bulantısı başladi özelikle gece neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Ayy hamilelikte en sevmediğim kısım tam bir kabus tu hamileliğim evimi bile değiştirmiştim bana kokuyor diye
tati' Alıntı: Kızlar 19 haftalık hamileyim 2 gün olur mide bulantısı başladi özelikle gece neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Ayy hamilelikte en sevmediğim kısım tam bir kabus tu hamileliğim evimi bile değiştirmiştim bana kokuyor diye
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 12 Şubat 2024 #6 tati' Alıntı: Kızlar 19 haftalık hamileyim 2 gün olur mide bulantısı başladi özelikle gece neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Çok normal canım mide bulantısı çok oluyor ise doktoruna danış ilaç yazar iyi gelir birde geceleri çok ağır yağlı yemekler yeme uyurken de rahatsız eder
tati' Alıntı: Kızlar 19 haftalık hamileyim 2 gün olur mide bulantısı başladi özelikle gece neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Çok normal canım mide bulantısı çok oluyor ise doktoruna danış ilaç yazar iyi gelir birde geceleri çok ağır yağlı yemekler yeme uyurken de rahatsız eder