Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Güneşşş tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,116 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan Güneşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meryland

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
7.haftadaym ve mide bulantılarım arttı. Ne iyi gelir güzel anneler yardımcı olursanız sevinirim.

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
7.haftadaym ve mide bulantılarım arttı. Ne iyi gelir güzel anneler yardımcı olursanız sevinirim.
Benimki ilaçla azaldı ama tam geçmedi galiba 25. Haftaya kadar kullandım ama doktorun önerilerini yazayım sana faydası olur belki.. uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan kraker ye, gün içinde az ama sık sık ye, yağlı baharatlı yeme,yemeği kendin yapıyorsan mutfağı iyice havalandır sonra ye koku çıkmış olsun. Aklıma gelen bunlar canım dene inşallah faydası olur olmazsa da doktora söyle ilaç yada serum verir

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ben hiç birşey kullanmadım geçmiyordu çünkü hap Bike fayda olmuyordu inşallah geçer cnın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah ya fena bişeymiş

Benimki ilaçla azaldı ama tam geçmedi galiba 25. Haftaya kadar kullandım ama doktorun önerilerini yazayım sana faydası olur belki.. uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan kraker ye, gün içinde az ama sık sık ye, yağlı baharatlı yeme,yemeği kendin yapıyorsan mutfağı iyice havalandır sonra ye koku çıkmış olsun. Aklıma gelen bunlar canım dene inşallah faydası olur olmazsa da doktora söyle ilaç yada serum verir
Çok sağol canım deniycem bunları

Çok sağol canım deniycem bunları

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Doktor prilam yazdı. Bıçak gibi kesti mide bulantımı. O kadar rahatım ki. Boşuna beklemişim geçer diye, boşa eziyet çekmişim. Eğer zorlanıyorsan kraker vs hikaye, ilaç kesin çözüm.

Meryland

Kayıtlı Üye
rank
İlk 4 ay genelde bulanacak maalesef.Ben 15. haftadayım hala devam.Prilam diye bulantı ilacı var genelde memnunlar ama bende etki etmedi.Yağlı yemeyin artırır. Yeşil elma ile neskafe anlık bastırıyor benimkini.

Tüm sayfalar yüklendi.