Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimki ilaçla azaldı ama tam geçmedi galiba 25. Haftaya kadar kullandım ama doktorun önerilerini yazayım sana faydası olur belki.. uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan kraker ye, gün içinde az ama sık sık ye, yağlı baharatlı yeme,yemeği kendin yapıyorsan mutfağı iyice havalandır sonra ye koku çıkmış olsun. Aklıma gelen bunlar canım dene inşallah faydası olur olmazsa da doktora söyle ilaç yada serum verir
Benimki ilaçla azaldı ama tam geçmedi galiba 25. Haftaya kadar kullandım ama doktorun önerilerini yazayım sana faydası olur belki.. uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan kraker ye, gün içinde az ama sık sık ye, yağlı baharatlı yeme,yemeği kendin yapıyorsan mutfağı iyice havalandır sonra ye koku çıkmış olsun. Aklıma gelen bunlar canım dene inşallah faydası olur olmazsa da doktora söyle ilaç yada serum verir
Doktor prilam yazdı. Bıçak gibi kesti mide bulantımı. O kadar rahatım ki. Boşuna beklemişim geçer diye, boşa eziyet çekmişim. Eğer zorlanıyorsan kraker vs hikaye, ilaç kesin çözüm.
İlk 4 ay genelde bulanacak maalesef.Ben 15. haftadayım hala devam.Prilam diye bulantı ilacı var genelde memnunlar ama bende etki etmedi.Yağlı yemeyin artırır. Yeşil elma ile neskafe anlık bastırıyor benimkini.