Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde bebegimveben tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,387 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan bebegimveben
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bebegimveben

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
bilmiyorm nedn yazmiyor aile hekimine gidecem inşallah son çare orasi kaldi başka doktorlara ya sira yok ya doktorlar yok 😔
Aile hekimi de yazmak istemeyebilir. Benimki yazmamıştı kadın doğum doktorun yazsın diye. Bence aile hekimine ‘o prilam kullanıyordum ama bitti, yeniden yazdırmaya geldim.’ Şeklinde konuş.

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar mide bulantım çok fazla sürekli aynı günde ikiden fazla bulantım oluyor ve tekrar ediyor önerebileceğiniz birşeyler varmı yardımcı olur musunuz 😔
Canım tuzlu kraker falan ye iyi gelir bulantıya doktoruna da söyle prilam Dr diye bir hap var çok faydalı ben ilk zamanlarında iki paket bitirdim çok faydasını gördüm snada tavsiye ederim canım Allahım şifa versin 🤲☺️

bebegimveben

Kayıtlı Üye
rank
Canım tuzlu kraker falan ye iyi gelir bulantıya doktoruna da söyle prilam Dr diye bir hap var çok faydalı ben ilk zamanlarında iki paket bitirdim çok faydasını gördüm snada tavsiye ederim canım Allahım şifa versin 🤲☺️
amin inşallah tşk edrm . 😊 sorun doktorun ilaç yazmamasi serum verdi bi faydasi olmadi ilaci nasil yazdirabilirim onu düşünüyorum 🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sabahlari ayva yersen bu biraz mide bulantısı geçirir çok geçmiş olsun😑
çok tşk edrmm

Doktor prilam diye bi ilaç yazıyor bulantılar için onu kullanmanı öneririm
benim doktor malesef yazmiyor 😔

Bende senin gibiyim sabah aksam cikariyordum ağzıma ne alsam geri cikariuordum prilam kullaniuorumm recetesiz 68 TL ama aile hekimine yazdirabilirsin yazılıyor cok gecmiq olsun
çok tşk edrm aile hekimine gideceğim inşallah yazar dayanılcak gbi değil çünkü 😔

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.