Arkadaşlar 9+4 haftalık hamileyim mide bulantım çok var ne zaman geçer çok halsiz oluyorum
A Arya Kayıtlı Üye Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 17 3 Mart 2022 #1 Arkadaşlar 9+4 haftalık hamileyim mide bulantım çok var ne zaman geçer çok halsiz oluyorum
H Hamisbiranne Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 22 3 Mart 2022 #2 Arya' Alıntı: Arkadaşlar 9+4 haftalık hamileyim mide bulantım çok var ne zaman geçer çok halsiz oluyorum Genişletmek için tıkla ... Valla canım moralini bozmak istemem ama ben 21+3 haftalığım hala devam ediyor
Arya' Alıntı: Arkadaşlar 9+4 haftalık hamileyim mide bulantım çok var ne zaman geçer çok halsiz oluyorum Genişletmek için tıkla ... Valla canım moralini bozmak istemem ama ben 21+3 haftalığım hala devam ediyor
Y Yasemin.. Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 16 3 Mart 2022 #3 Arya' Alıntı: Arkadaşlar 9+4 haftalık hamileyim mide bulantım çok var ne zaman geçer çok halsiz oluyorum Genişletmek için tıkla ... 17.haftadayim henüz geçmedi düzenli prilam Dr kullanıyorum çok iyi geliyor
Arya' Alıntı: Arkadaşlar 9+4 haftalık hamileyim mide bulantım çok var ne zaman geçer çok halsiz oluyorum Genişletmek için tıkla ... 17.haftadayim henüz geçmedi düzenli prilam Dr kullanıyorum çok iyi geliyor