Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Druna söylemedin mi canım bulantı için ilaç yazıyorlar genelde ben 4 aya kadar kullandım sonra azaldı bıraktım. Onun haricinde aç kalma sürekli ama az az ye. Tuzlu kraker falan bulundur yanında sürekli. Tuzlu leblebi de tutar mideyi, patates haşla ye iyi gelir bunlar
İnternetten nefes terapileri ne bak 11 haftaligim bende bayaa bayaa ise yaradı ki her akşam hastanede serum yiyodum bu arada hava çok sıcak ve kendi vücut depolarını tüketmeye calis kussanada kusmasanda suyu iç depolardan giderse bebek tehlikeye girebilir benim öyle oldu çünkü bide suyun içine nane yaprağı ve limon koyabilirsin zeytin salatalık yiyebilirsin açlıktan da bulaniyo çünkü biraz bastırmaya calis kusman mi geldi ara ver nefes al ver derin derin
Druna söylemedin mi canım bulantı için ilaç yazıyorlar genelde ben 4 aya kadar kullandım sonra azaldı bıraktım. Onun haricinde aç kalma sürekli ama az az ye. Tuzlu kraker falan bulundur yanında sürekli. Tuzlu leblebi de tutar mideyi, patates haşla ye iyi gelir bunlar
Yapacak Bişi yok aç bırakma kendini oda bulantı varsa öylede olmuyor ben prilam diye bi hap yazdı doktorum gece uyumadan 2 tane alıyordum öyle rahatladım 6 aylıkken bıraktım