Mide bulantisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Saliha tarafından oluşturulan Mide bulantisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,783 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide bulantisi
Konbuyu başlatan Saliha
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Saliha

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Doktoruna danış canım normal ilk üç aylar mide bulantısı için hap yazıyormuş bende işe yaramadı ama sende işe yarar inşallah

Saliha

Kayıtlı Üye
rank
Canım ya seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim 12 haftalık oldum hala ne yemek ne su aşırı kilo verdim Allah yardımcımız
Amin cümlemize cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımcın olsun bende de var aynı durum ilaç içiyorum azalttı ama bulantı devam ediyor tam bitmedi
Amin cnm bende etkisioluyor ilacın çok kötü oluyorum

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Bir buçuk aylık hamileyim ve midem çok bulanıyor ne yapmaliyim
Druna söylemedin mi canım bulantı için ilaç yazıyorlar genelde ben 4 aya kadar kullandım sonra azaldı bıraktım. Onun haricinde aç kalma sürekli ama az az ye. Tuzlu kraker falan bulundur yanında sürekli. Tuzlu leblebi de tutar mideyi, patates haşla ye iyi gelir bunlar

Mervedmr

Kayıtlı Üye
rank
Bir buçuk aylık hamileyim ve midem çok bulanıyor ne yapmaliyim
İnternetten nefes terapileri ne bak 11 haftaligim bende bayaa bayaa ise yaradı ki her akşam hastanede serum yiyodum bu arada hava çok sıcak ve kendi vücut depolarını tüketmeye calis kussanada kusmasanda suyu iç depolardan giderse bebek tehlikeye girebilir benim öyle oldu çünkü bide suyun içine nane yaprağı ve limon koyabilirsin zeytin salatalık yiyebilirsin açlıktan da bulaniyo çünkü biraz bastırmaya calis kusman mi geldi ara ver nefes al ver derin derin

Saliha

Kayıtlı Üye
rank
Druna söylemedin mi canım bulantı için ilaç yazıyorlar genelde ben 4 aya kadar kullandım sonra azaldı bıraktım. Onun haricinde aç kalma sürekli ama az az ye. Tuzlu kraker falan bulundur yanında sürekli. Tuzlu leblebi de tutar mideyi, patates haşla ye iyi gelir bunlar
Yiyiyorum ilaç ta verdi doktor ama faydası yok tuzlu şeyler de tüketiyorum ama kaldırmıyor midem hep sarı sarı salya gibi kusuyirum

Tüm sayfalar yüklendi.