Mide bulantisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Saliha tarafından oluşturulan Mide bulantisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,783 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide bulantisi
Konbuyu başlatan Saliha
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Saliha

Saliha

Kayıtlı Üye
rank
İnternetten nefes terapileri ne bak 11 haftaligim bende bayaa bayaa ise yaradı ki her akşam hastanede serum yiyodum bu arada hava çok sıcak ve kendi vücut depolarını tüketmeye calis kussanada kusmasanda suyu iç depolardan giderse bebek tehlikeye girebilir benim öyle oldu çünkü bide suyun içine nane yaprağı ve limon koyabilirsin zeytin salatalık yiyebilirsin açlıktan da bulaniyo çünkü biraz bastırmaya calis kusman mi geldi ara ver nefes al ver derin derin
Bunları denemedim ama senicem
İnternetten nefes terapileri ne bak 11 haftaligim bende bayaa bayaa ise yaradı ki her akşam hastanede serum yiyodum bu arada hava çok sıcak ve kendi vücut depolarını tüketmeye calis kussanada kusmasanda suyu iç depolardan giderse bebek tehlikeye girebilir benim öyle oldu çünkü bide suyun içine nane yaprağı ve limon koyabilirsin zeytin salatalık yiyebilirsin açlıktan da bulaniyo çünkü biraz bastırmaya calis kusman mi geldi ara ver nefes al ver derin derin
Bunları denemedim ama denicem çok sağol cnm bilgilerin icin😊 umarım işe yarar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yapacak Bişi yok aç bırakma kendini oda bulantı varsa öylede olmuyor ben prilam diye bi hap yazdı doktorum gece uyumadan 2 tane alıyordum öyle rahatladım 6 aylıkken bıraktım
Banada aynı habdan vermiş ama bende işe yaramıyor ondan çok kötü oluyorum ben

Saliha

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.