Mide ekşimesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sedazh tarafından oluşturulan Mide ekşimesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,278 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide ekşimesi
Konbuyu başlatan Sedazh
Başlangıç tarihi
Cevaplar 4
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Sedazh

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 8 haftalik hamileyim ne yersem yeyim midem surekli ekşiyor agzimda kötü bir tat hissi böyle bir durum yaşayan varmi ne zamana gecer acaba😔

Aysima

Kayıtlı Üye
rank
Benim doğuma dek sürüyor ikinci gebeliğim 29 haftalık sanırım bu da hep sürecek 🙁 inşaallah senin geçer bir an önce.

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 8 haftalik hamileyim ne yersem yeyim midem surekli ekşiyor agzimda kötü bir tat hissi böyle bir durum yaşayan varmi ne zamana gecer acaba😔
12-15 haftaya kadar sürebilir kızartma baharat yağlı gazlı içecek tüketme daha çok haşlama taze meyve sebze tüket

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Daha mercimek kadarcıkınız 🤗 bol bol su üç kraker ye bu en fazla 3 ay sürer mide bulantın da varsa eğer 😇 ben neler çektim ama geçti çok şükür 😇 biraz sabır sadece

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar