Mide yanması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Crtqb tarafından oluşturulan Mide yanması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,926 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması
Konbuyu başlatan Crtqb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eymenin Annesi

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Hepinize teşekkür ediyorum doktoruma danışıp öle kullanayım suan sut.iciyorum.anlik geçiriyor oda artik uc gun daha idare edeceğim

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar 30+1olduk aşırı derecede mide yanmam artti süt iciyorum anlik geçiyor tekrar başlıyor yemek yiyemiyorum yatamiyorum baska bir cozumu varmı bildiginiz
Gaviscon şurup var o kadar iyi ki çok rahatlatıyor ama doktorunuza sorun önce gebelikte kullanılıyor zaten ama siz doktorunuzun izni olmadan alıp kullanmayın bişey

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Arkadaslar 30+1olduk aşırı derecede mide yanmam artti süt iciyorum anlik geçiyor tekrar başlıyor yemek yiyemiyorum yatamiyorum baska bir cozumu varmı bildiginiz
Ya canım sorma bende aynı şeyleri yaşıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide maden suyu içince rahatlıyorum

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim son haftalarda en büyük kurtarıcım gaviscon şruptu her gece yatmadan bir kaşık içerdim tavsiye ederim faydasını görürsün sağlık ocağına yazdırabilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.