Sorum var Mide yanmasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🐣AseL'in AnnEsi🤰 tarafından oluşturulan Mide yanmasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,642 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanmasi
Konbuyu başlatan 🐣AseL'in AnnEsi🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
S

Seasea35

Guest
Öncelikle merhaba mide yanmasıni bende hamilelik dönemimde çok yaşadım ve en iyi çözümün karbonatlı su oldugunu keşfettim kesinlikle öneririm bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat atıp içersen yanmayı anında kesiyor ben çok rahat etmiştim bu arada inanmam ama benim kızımda baya saçlı doğdu 🤭

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Saçlı olur lafına pek inanmıyorum . Oğlumda hiç midem yanmadı bayağı sacliydi. Kızıma hamileyim midem ilk günden 36 lardayim hâlâ yaniyor. Bana en iyi gelen iki yudum soğuk süt. Bir de akşamlari meyve,hamurisi, baharatlı yemeyi kestim. Biraz daha iyi sanki. Oğluma hamileykende reflu gastrit vardı .

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar midem çok kötü yaniyo hep soğuk biseyler icesim var neden boleyim sizce ya bilgisi olan var mı kimisi diyo ki bebeğim çok saçlı olcagi için yanar diye 26 hafta 3 günlük hamileyim
Hurafe canım saçla alakası yok gebelikte normal bu ama kafeinli şeylerden uzak durman gerek yediklerine dikkat et yatarken az yüksek yastık tercih et omuzdan üstün yastıkta olsun maden suyu iç

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar