Sorum var Mide yanmasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🐣AseL'in AnnEsi🤰 tarafından oluşturulan Mide yanmasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,642 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanmasi
Konbuyu başlatan 🐣AseL'in AnnEsi🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hurafe canım saçla alakası yok gebelikte normal bu ama kafeinli şeylerden uzak durman gerek yediklerine dikkat et yatarken az yüksek yastık tercih et omuzdan üstün yastıkta olsun maden suyu iç
Canım sen nasılsın son zamanlar doğumuna az kaldı hayırlı doğumlar sanada aysenurda az kaldı hayırlı haberlerinizi alırız inşallah

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar midem çok kötü yaniyo hep soğuk biseyler icesim var neden boleyim sizce ya bilgisi olan var mı kimisi diyo ki bebeğim çok saçlı olcagi için yanar diye 26 hafta 3 günlük hamileyim
Ilık süt yoğurt maden suyu iyi gelir canım çok siddeyliyse doktorunla görüş ilaç verir

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar midem çok kötü yaniyo hep soğuk biseyler icesim var neden boleyim sizce ya bilgisi olan var mı kimisi diyo ki bebeğim çok saçlı olcagi için yanar diye 26 hafta 3 günlük hamileyim
CANIM benim bende 26 haftalık hamileyim aynı devam ediyor dediğin gibi yanma devam ediyo maalesef azalıyor ama geçmiyor yediklerine dikkat etmen gerekiyor aşırı acılı salçalı şeyler yeme hafif yoğurtlu şeyler yemeye çalış 👍

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Ben mideden aşırı çektim canım su içmeye hasret kalmıştım yediklerimden geçtim su bile yakıyordu son haftamda midem yandıkça sakız cignedim ilk zamanlar havuç yedim süt içtim öyle geçirmeye çalıştım bebişim saçlı doğdu benimde😂😂 ama saçtan değil midemde iltihap çıktığı için aşırı yanma varmis 🤭🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar