Kizlar mide yanması için ne yapıyorsunuz son bi haftadir çok kötüyüm ya uyuyamıyorum 🙄🙄
A alya Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 194 29 Ekim 2022 #1 Kizlar mide yanması için ne yapıyorsunuz son bi haftadir çok kötüyüm ya uyuyamıyorum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 29 Ekim 2022 #2 alya' Alıntı: Kizlar mide yanması için ne yapıyorsunuz son bi haftadir çok kötüyüm ya uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Canım ılık süt ve elma inşallah iyi gelecektir canım
alya' Alıntı: Kizlar mide yanması için ne yapıyorsunuz son bi haftadir çok kötüyüm ya uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Canım ılık süt ve elma inşallah iyi gelecektir canım
A alya Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 194 29 Ekim 2022 #3 Hülya❤️' Alıntı: Canım ılık süt ve elma inşallah iyi gelecektir canım Genişletmek için tıkla ... Ya süt içmiyorum canım hiç içmedim bugüne kadarnohut yoğurt bunları yedim bi turlu geçmedi çok kötü bişey ya elmada yiyorum zaten hep
Hülya❤️' Alıntı: Canım ılık süt ve elma inşallah iyi gelecektir canım Genişletmek için tıkla ... Ya süt içmiyorum canım hiç içmedim bugüne kadarnohut yoğurt bunları yedim bi turlu geçmedi çok kötü bişey ya elmada yiyorum zaten hep
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 29 Ekim 2022 #4 alya' Alıntı: Ya süt içmiyorum canım hiç içmedim bugüne kadarnohut yoğurt bunları yedim bin turlu geçmedi çok kötü bişey ya Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ya çok kötü birşey
alya' Alıntı: Ya süt içmiyorum canım hiç içmedim bugüne kadarnohut yoğurt bunları yedim bin turlu geçmedi çok kötü bişey ya Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ya çok kötü birşey
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 29 Ekim 2022 #5 alya' Alıntı: Kizlar mide yanması için ne yapıyorsunuz son bi haftadir çok kötüyüm ya uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Sade soda içiyordum ben günden 3 4 tane kafayı yemiştim sodayla
alya' Alıntı: Kizlar mide yanması için ne yapıyorsunuz son bi haftadir çok kötüyüm ya uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Sade soda içiyordum ben günden 3 4 tane kafayı yemiştim sodayla
A alya Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 194 29 Ekim 2022 #6 Husnıyeeee' Alıntı: Sade soda içiyordum ben günden 3 4 tane kafayı yemiştim sodayla Genişletmek için tıkla ... Geciyo muydu peki yaher yerim agrisin ama bunu yaşamiyim o derece kötü bisey
Husnıyeeee' Alıntı: Sade soda içiyordum ben günden 3 4 tane kafayı yemiştim sodayla Genişletmek için tıkla ... Geciyo muydu peki yaher yerim agrisin ama bunu yaşamiyim o derece kötü bisey
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 29 Ekim 2022 #7 alya' Alıntı: Geciyo muydu peki yaher yerim agrisin ama bunu yaşamiyim o derece kötü bisey Genişletmek için tıkla ... Hafifliyorsun tabiki sade soda zarar vermiyor içebilirsin ama benim gibi abartma ben diyorum y 3 4 tane içiyordum
alya' Alıntı: Geciyo muydu peki yaher yerim agrisin ama bunu yaşamiyim o derece kötü bisey Genişletmek için tıkla ... Hafifliyorsun tabiki sade soda zarar vermiyor içebilirsin ama benim gibi abartma ben diyorum y 3 4 tane içiyordum
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 29 Ekim 2022 #8 alya' Alıntı: Kizlar mide yanması için ne yapıyorsunuz son bi haftadir çok kötüyüm ya uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Bana gaviscon dan başka hiç birşey iyi gelmedi
alya' Alıntı: Kizlar mide yanması için ne yapıyorsunuz son bi haftadir çok kötüyüm ya uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Bana gaviscon dan başka hiç birşey iyi gelmedi
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 29 Ekim 2022 #9 Mervee' Alıntı: Bana gaviscon dan başka hiç birşey iyi gelmedi Genişletmek için tıkla ... Evet doktor bana 2 şişe vermişti kullanamadım içerken kusuyorum ayıptır söylemesi ilaçı
Mervee' Alıntı: Bana gaviscon dan başka hiç birşey iyi gelmedi Genişletmek için tıkla ... Evet doktor bana 2 şişe vermişti kullanamadım içerken kusuyorum ayıptır söylemesi ilaçı
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 29 Ekim 2022 #10 Husnıyeeee' Alıntı: Evet doktor bana 2 şişe vermişti kullanamadım içerken kusuyorum ayıptır söylemesi ilaçı Genişletmek için tıkla ... Bende zor içtim ama yanmayı çekmektense dayandım kusmadan
Husnıyeeee' Alıntı: Evet doktor bana 2 şişe vermişti kullanamadım içerken kusuyorum ayıptır söylemesi ilaçı Genişletmek için tıkla ... Bende zor içtim ama yanmayı çekmektense dayandım kusmadan