Sorum var Mide yanması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde alya tarafından oluşturulan Mide yanması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,291 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması
Konbuyu başlatan alya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alya

alya

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben aprizol kullanıyorum çok iyi bı ilaç doktorum vermişti
Saol canım randevu bulamadım o yüzden gidemedim yoksa bu ağrıya dayanılmaz ya olmasa eczaneden alırım canım ben bı bakayım ilaca
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla ben hamileliğim boyunca karbonatlı su içtim gerçekten iyi geliyor canım
Onuda denerim canım saol ❣️

alya

Kayıtlı Üye
rank
Sade soda yogurt leblebi iyi gelecektir canım. Çok kötüyse doktorundan ilaç talep edebilirsin
Yoğurt ve leblebiyi dün gece baya yedim yesil elmada yedim üstüne bi turlu gecmedi nasıl olduysa uyuya kalmışım gece uyandım geçmiş çok şükür dedim ya vallahi öldüm ya🙄🙄🙄

Nasıl oldun kuzum
Geceye göre iyiyim canım saol ❣️😘ama gece yine basliyo 🤦

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yoğurt ve leblebiyi dün gece baya yedim yesil elmada yedim üstüne bi turlu gecmedi nasıl olduysa uyuya kalmışım gece uyandım geçmiş çok şükür dedim ya vallahi öldüm ya🙄🙄🙄

İnşallah gececk canımmm🤲🦋

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Onu da ilk hamileliğimde vermişti doktor hamilelik süreci boyunca öyleydim o şurup da hiç işe yaramıyor.Allahtan bu hamileliğimde son haftada oldu vallahi çok kötü bişey ya bu ne🙄🙄bazen geciyo bazen de hiç gecmiyo özellikle gece basliyo yatamiyorum uzaninca daha kötü oluyo sanki
Benim ilk hamilelikte yoktu ama ikinci de berbat olmuştum. süt, salatalık,soda annem şeker at ağzına dedi onu da yapmıştım ama hiç fayda etmemişti. Allah yardımcın olsun 🤲

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Doktoruna söyle canım ilaç verir seni çok iyi anlıyorum berbat birşey

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Hayır tabiki gazoz gazlı bir içecektir zararlı kola gibi düşün iste soda içtiğin zaman magnezyum vitamini alıyorsun bu Beydağı sodalar daha yüksek alıyorsun vitamini gebelikte doktorlar sade Sodayı önerir

Aynen 😅 çok zor bi döne

Hayır tabiki gazoz gazlı bir içecektir zararlı kola gibi düşün iste soda içtiğin zaman magnezyum vitamini alıyorsun bu Beydağı sodalar daha yüksek alıyorsun vitamini gebelikte doktorlar sade Sodayı önerir

Aynen 😅 çok zor bi dönem😃
Teşekkür ederim canım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ilık süt, yeşil elma, salatalık, maden suyu, yoğurt iyi gelir eğer geçmezse doktoruna pantpas mide koruyucu yazdır

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar