Sorum var Mide yanması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde alya tarafından oluşturulan Mide yanması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,291 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması
Konbuyu başlatan alya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alya

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum benimde aşırı mide yanmam oluyordu yemek yemeğe korkuyordum resmen ama ben maden suyu ve süt içiyordum geciyormuydu fazla değil ama hafifletiyordu hem maden suyu bebegin kemik gelişimi için faydali normalde günde 1 adet tüketmek gerek

alya

Kayıtlı Üye
rank
Ah ahhh canım ben son zamanlar çok çektim mide yanmasından yeni yeni geçti bana pek bisey fayda etmiyordu o an geçiyordu tekrar başlıyordu şükür geçti şuan ben işte elma süt felan yiyip. Iciyordum
Valla öyle pis bişey ki bişey de yiyip icemiyosun sürekli huzursuzum
Kuzum benimde aşırı mide yanmam oluyordu yemek yemeğe korkuyordum resmen ama ben maden suyu ve süt içiyordum geciyormuydu fazla değil ama hafifletiyordu hem maden suyu bebegin kemik gelişimi için faydali normalde günde 1 adet tüketmek gerek
Aldim canım dünden beri içiyorum bi sabah kötü oldum içtim bide akşam❣️ teşekkür ederim

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Valla öyle pis bişey ki bişey de yiyip icemiyosun sürekli huzursuzum

Aldim canım dünden beri içiyorum bi sabah kötü oldum içtim bide akşam❣️ teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende uyuyamıyorum elli kere dön dur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende uyuyamıyorum elli kere dön dur

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar