Valla yemek yiyorum kuzu sen ne yapıyorsunŞeker bayanlar napiyosunuz bakalim hadi sohbetin dibine vuralim Çıkın çıkın gelin
Ohhh masallah 2 elinde 10 marifet bende napiyim laren hanimi salliyorumGuzellik biz iyiyiz yemek yapiyorum bi yandan Camasirlar yikaniyo bi yandan ben telefonda utiryom san nasilsin tatlim
Ohhh afiyet olsun kuzu daha ben o fasila gecemedim vallha larenden yemekleri zor sey yaptım daha yemek nasip olmadıValla yemek yiyorum kuzu sen ne yapıyorsun
Kayra kuşum nasıl napiyor paşamValla yemek yiyorum kuzu sen ne yapıyorsun
Hafta sonu oyla yogun oluyoruz temizlik yemek Camasir arada telefonada zaman ayiryorum prensesi op benim yerinaOhhh masallah 2 elinde 10 marifet bende napiyim laren hanimi salliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ohhh afiyet olsun kuzu daha ben o fasila gecemedim vallha larenden yemekleri zor sey yaptım daha yemek nasip olmadı
Ben hep yoğunum vallha o temizlik hic bitmiyor ztn yemek olayindan nefret ediyorum daha kendime bakamıyorum resmen kuaföre gidicem laren yüzünden gidemiyorum kaldim resmen operim canim ❤Hafta sonu oyla yogun oluyoruz temizlik yemek Camasir arada telefonada zaman ayiryorum prensesi op benim yerina
Yyemek yapıyorum oğlum gelir birazdan okuldan arkasından eşim gelir yemek çay Faslı klasikŞeker bayanlar napiyosunuz bakalim hadi sohbetin dibine vuralim Çıkın çıkın gelin
Temizlik sen ne yapıyorsun kuzumŞeker bayanlar napiyosunuz bakalim hadi sohbetin dibine vuralim Çıkın çıkın gelin
merahaba canim dis doktorna gitmisdim simdi geldim hava cok soguk geldim aysu ile uzaniyorum sen napyorsun leren nasilŞeker bayanlar napiyosunuz bakalim hadi sohbetin dibine vuralim Çıkın çıkın gelin