Boylada guzelsinBen hep yoğunum vallha o temizlik hic bitmiyor ztn yemek olayindan nefret ediyorum daha kendime bakamıyorum resmen kuaföre gidicem laren yüzünden gidemiyorum kaldim resmen operim canim ❤
Boylada guzelsinBen hep yoğunum vallha o temizlik hic bitmiyor ztn yemek olayindan nefret ediyorum daha kendime bakamıyorum resmen kuaföre gidicem laren yüzünden gidemiyorum kaldim resmen operim canim ❤
Kıyamam ben kuzuma @Asena.aseKolay gelsin canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kolay geksin balim beninde misafirim geldi ona hazirkik yaptim herzamnaki gibi laren durmadi yatak odasınauyutmaya geçtim
Kolay geksin balim beninde misafirim geldi ona hazirkik yaptim herzamnaki gibi laren durmadi yatak odasınauyutmaya geçtim
En bi sevdiğim bende sukur balim ❤
Kis geldimi oralara balim kar varmi laren canimi okumaya devam ediyor
Oyyy bende npiyim kuzum 2 cocukla ayakta kalmaya calisiyorum
Oyyy bende npiyim kuzum 2 cocukla ayakta kalmaya calisiyorum
Yok askim ne kusuru severim onun cigliklarini yakisikli oglus❤❤❤
Geldim geldim çay Faslı başladı bende getir götür işleri sen nasılsın kuzum laren kuzucuk nasılŞeker bayanlar napiyosunuz bakalim hadi sohbetin dibine vuralim Çıkın çıkın gelin
kendimi cok bakimsiz ruh gibi hissediyorimBoylada guzelsin
Kıyamam ben kuzuma @Asena.ase
Ohhh getir götür icinde bir robot lazim laren gene ayni uyumaz bağırıyor suan vallha uyumadi daGeldim geldim çay Faslı başladı bende getir götür işleri sen nasılsın kuzum laren kuzucuk nasıl
Yok ay
kendimi cok bakimsiz ruh gibi hissediyorim
Kiyiyolar hülyam
Ohhh getir götür icinde bir robot lazim laren gene ayni uyumaz bağırıyor suan vallha uyumadi da
Yok ay
Kiyiyolar hülyam
Ohhh getir götür icinde bir robot lazim laren gene ayni uyumaz bağırıyor suan vallha uyumadi da
Canım ya az kaldı 1 2 aya uykusu düzene girerYok ay
Kiyiyolar hülyam
Valla napalım akşam çayı içiyoruz canımŞeker bayanlar napiyosunuz bakalim hadi sohbetin dibine vuralim Çıkın çıkın gelin
Valla bi yandan ütü yapıyorum bi yandan makinede ki çamaşırları yıkıyorum bi yandan bulaşık makinesi boşalt çocuğu emzir eşimle uğraş et başım döndüŞeker bayanlar napiyosunuz bakalim hadi sohbetin dibine vuralim Çıkın çıkın gelin