Keşke bizde dünkü iki arkadaş gibi görüşebilmek senle nedense sana kanım çok kaynıyor görmeme rağmenAyyy keşke olsaydım
Keşke bizde dünkü iki arkadaş gibi görüşebilmek senle nedense sana kanım çok kaynıyor görmeme rağmenAyyy keşke olsaydım
Hayırlısı canımYaaaa kuzum çok teşekkür ederim Allah razı olsun sende oylesin inşallah bir gün nasip olur görüşmek seninle
Kuzum sen naisil oldun iyimiisinHayırlısı canım
Endoskopi konusunda miKuzum sen naisil oldun iyimiisin
Evet kuzumEndoskopi konusunda mi
En son bi iki hafta önce gittim hala aynı göğsümde hava var bu tehlikeli dedi o hava çok zor çıkar dedi yarın tomografim var bidaga bakalım nasıl olmuş. Diyarbakır'a kontrole gidecem bidaha ameliyatlı bi durumda olabilir gerekirse ameliyat olcam o da yemek borusuna bi balon koyup orayı genişletiyorlar o şekil artık boğazımda bişey kalmiyormus artık nolacak bilmiyorumEvet kuzum
Allah'ım safi ismi ile şifa versin inşallah birtanem dualrim seninle rabbim seni evlatlrina bağışlasınEn son bi iki hafta önce gittim hala aynı göğsümde hava var bu tehlikeli dedi o hava çok zor çıkar dedi yarın tomografim var bidaga bakalım nasıl olmuş. Diyarbakır'a kontrole gidecem bidaha ameliyatlı bi durumda olabilir gerekirse ameliyat olcam o da yemek borusuna bi balon koyup orayı genişletiyorlar o şekil artık boğazımda bişey kalmiyormus artık nolacak bilmiyorum
Sağol canım bu arada bitanecik paşam tek var çoğul konuşmayalımAllah'ım safi ismi ile şifa versin inşallah birtanem dualrim seninle rabbim seni evlatlrina bağışlasın
Kız ben 2 çocuğun var zannediyordum hahhaSağol canım bu arada bitanecik paşam tek var çoğul konuşmayalım