Movzu geyim😃

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Movzu geyim😃 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 730 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Movzu geyim😃
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Merhaba canilarim😊qizlar sizide kendinize geyim aldigniz zaman eşiniz yorum yapir?😀 men nese alanda hecvvaxt beyenmir amma ozu mene nese alanda ay cok guzel oldu 😀cok yakiwdi diyo men alsam ay bu sana hic yakiwmaz bu ne bunu geyme bele yorumlar yapar peki ya sizde bu durumi yasayan tek benmeyim😀Allah aşkina tek sen deyilsen deyin yureyim rahatlasin😀

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canilarim😊qizlar sizide kendinize geyim aldigniz zaman eşiniz yorum yapir?😀 men nese alanda hecvvaxt beyenmir amma ozu mene nese alanda ay cok guzel oldu 😀cok yakiwdi diyo men alsam ay bu sana hic yakiwmaz bu ne bunu geyme bele yorumlar yapar peki ya sizde bu durumi yasayan tek benmeyim😀Allah aşkina tek sen deyilsen deyin yureyim rahatlasin😀
Ay hep öyle değilmidir kendi aldıkları şey her zaman daha iyidir 😂😂 benim eşim önceden yorum yapmazdı bi aralar dışarı çıkarken onu mu giycen hayır giyme falan deme cürreti buldu kendinde ağzına tıktım lafı şimdi laf edemez 😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benimki yorum bile yapmaz mesela bir şey görürüm atarım kendisine nasıl alayım mı diye sen bilirsin diyor iyi veya kötü birşey de diyorum sen giyeceksin canım beğendiysen al diyor bu adam da beni deli edecek 😅😅😅😅

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ay hep öyle değilmidir kendi aldıkları şey her zaman daha iyidir 😂😂 benim eşim önceden yorum yapmazdı bi aralar dışarı çıkarken onu mu giycen hayır giyme falan deme cürreti buldu kendinde ağzına tıktım lafı şimdi laf edemez 😂
Ya benimki aldigim hic birseyi beyenmez😀amma o alsa o alan daha iyidir😀 men herzman moda ile alam deyir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimki yorum bile yapmaz mesela bir şey görürüm atarım kendisine nasıl alayım mı diye sen bilirsin diyor iyi veya kötü birşey de diyorum sen giyeceksin canım beğendiysen al diyor bu adam da beni deli edecek 😅😅😅😅
Ay benimkiside oyle.olsa kawke🤣geydiyim herweye yorum yapmasa deli olur

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ya benimki aldigim hic birseyi beyenmez😀amma o alsa o alan daha iyidir😀 men herzman moda ile alam deyir

Yav bende istiyorum iyi kötü birşey desin 😅😅

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank

O kimki yorum yapıcak ya 🤪🤪

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Be
Benimkide karışmaz biraz karışsa ne güzel

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ya kariwsa dua edersin karismasin deye😀

Menimki yapasa ölur😀

Menimki yapasa ölur😀