Movzu geyim😃

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Movzu geyim😃 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 730 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Movzu geyim😃
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Benimki yorum bile yapmaz mesela bir şey görürüm atarım kendisine nasıl alayım mı diye sen bilirsin diyor iyi veya kötü birşey de diyorum sen giyeceksin canım beğendiysen al diyor bu adam da beni deli edecek 😅😅😅😅
benim esimde bakmazdi bile aldiklarima gecen sene dügunumuz vardi ilk defa o zaman demişti ooo aldigin cok guzel sanada cok yakişmiş dedi ben şok oldum🤪🤪 ama sadece bi defa giydim dahada olmadi zayiflayinca 🙈dogumdan sonra bakacam eğer olmassa terziye verecem bedenini ayarlasin bana göre

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
benim esimde bakmazdi bile aldiklarima gecen sene dügunumuz vardi ilk defa o zaman demişti ooo aldigin cok guzel sanada cok yakişmiş dedi ben şok oldum🤪🤪 ama sadece bi defa giydim dahada olmadi zayiflayinca 🙈dogumdan sonra bakacam eğer olmassa terziye verecem bedenini ayarlasin bana göre
Ahahha sağolsun ya bir kerede olsun çıktı ağzından birşey deseydin 😅😅

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canilarim😊qizlar sizide kendinize geyim aldigniz zaman eşiniz yorum yapir?😀 men nese alanda hecvvaxt beyenmir amma ozu mene nese alanda ay cok guzel oldu 😀cok yakiwdi diyo men alsam ay bu sana hic yakiwmaz bu ne bunu geyme bele yorumlar yapar peki ya sizde bu durumi yasayan tek benmeyim😀Allah aşkina tek sen deyilsen deyin yureyim rahatlasin😀
Kız kuzum sorma benimki de aynı ben bekarken manken gibi giyiniyordum🤣 simdi herseyim siyah ya gormen lazim karalara bagladim😖 benim sectigim herseye yok begenmedim diyor ben biliyorum kiskandigi icin hepsine hayir diyor kendi sectikleri de hep kapali siyah dikkat cekmeyen seyler🤣

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kız kuzum sorma benimki de aynı ben bekarken manken gibi giyiniyordum🤣 simdi herseyim siyah ya gormen lazim karalara bagladim😖 benim sectigim herseye yok begenmedim diyor ben biliyorum kiskandigi icin hepsine hayir diyor kendi sectikleri de hep kapali siyah dikkat cekmeyen seyler🤣
Benimkide oyledir canim😏

Tüm sayfalar yüklendi.