Mrb arkadaşlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğum Hikayeleri kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Mrb arkadaşlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğum Hikayeleri
Konu Başlığı Mrb arkadaşlar
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Mrb arkadaş ben beş ay önce doğum yaptım sezeryan oldum felan benim szie bir sorum olacaktı dört günden beri afedersin iz peçete ye pembe lekeler geliyor acaba adet mi bilmiyorum yoksa sezeryan ima birşey olmuş mudur bu aralar çok yoruluyorum işte ev taşıma telaşım var kafam takıldı

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Mrb arkadaş ben beş ay önce doğum yaptım sezeryan oldum felan benim szie bir sorum olacaktı dört günden beri afedersin iz peçete ye pembe lekeler geliyor acaba adet mi bilmiyorum yoksa sezeryan ima birşey olmuş mudur bu aralar çok yoruluyorum işte ev taşıma telaşım var kafam takıldı
Canım adet günün geçti mi acaba sezeryanla olduğunu pek sanmıyorum ama yine de zorlama belki adet olacaksındır bu arada korunuyo musın aklıma ilk yerleşme kanaması geldi ama

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Canım adet günün geçti mi acaba sezeryanla olduğunu pek sanmıyorum ama yine de zorlama belki adet olacaksındır bu arada korunuyo musın aklıma ilk yerleşme kanaması geldi ama
Korunuyorum canım aman yok olmasin abo normalde bir yıla kadar olmazdım bende sezeryan dan sonra ilk kanamam canım yani anlayacağın beş ay önce kanamam oldu da doğum sonrası diye baya sürdü

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kuzum normal bak ben 1 buçuk sene oldu doğum yapaali adet olmuyorum damla seklinde pembe leke şeklinde oluyorum

Tüm sayfalar yüklendi.